上一頁下一頁
發新話題

心情影响味道?

收藏  |  訂閱
174  7.9k

ANGELA 咁樣有冇令妳出少了水?:smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 01:39 AM 發表 查看引用來源
毒奶事件連公司飲咖啡也怕得要轉用豆奶,試過真係好難飲

不單只咖啡,最近連精液味好似變得苦,唔知係咪經濟轉差影响佢地精神狀態呢
幫佢地出火硬係覺得同平時唔同
心情會影响健康,像豆奶咖啡一樣,連精 ...
你幫佢地出火咁好既~~~~~:') :') 我又想俾你幫呀!!!!:') :')

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 02:52 AM 發表 查看引用來源

袋袋軟林林左, d精好似特別稀
又可能佢地自己打過飛機尼呢!!!!所以先至稀!!!!而味道唔同好大可能同平日飲食有關囉!!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 01:48 AM 發表 查看引用來源

幾個都係咁,D精味道同濃度都好似同上一兩個月唔同,苦澀左同稀左
唔知係咪股市跌,佢地失眠影响健康啦

頭先同佢含完又係咁,射出黎比平時少左同稀左,唔會咁巧合ma,幾個都係咁
定係佢冇心情
頭先又開左party呢?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 02:39 AM 發表 查看引用來源

其實係咪袋底個地方好舒服? 見幾個都好中意咁既
yup ar 就係好似小貓咁用舌尖細細力咁lick,等佢relax下,唔係想吹硬佢ma
個個都想你幫佢:smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 01:39 AM 發表 查看引用來源

不單只咖啡,最近連精液味好似變得苦,唔知係咪經濟轉差影响佢地精神狀態呢
可能變壞左 ,吾好飲就飲少d啦

引用:

我深信係和食物有關.

我已找到朋友,

替我買黑白奶沖咖啦!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 02:53 AM 發表 查看引用來源

呢個我知,但唔會咁巧合ma,幾個同時改變左飲食
樓主對各式各樣的食物(可以放入口)都好細心,,,作為妳的男人真幸福

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-9-25 01:54 AM 發表 查看引用來源
可能d人夜瞓左,運動少左,身體差左啦
同意啊.. :smile_35: :smile_35:

引用:

會唔會係妳錯覺呢,應該唔會掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆