上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  9.9k

係人係forum呢d地方都係叫人師兄架啦...咪傻啦。

妳d所謂文筆,老實講,好似d 係咁forward個d email入面個d低b文筆囉,呢種流於表面既表達方式係好文筆?

頭個一行字連埋一句就係好文筆.唔好意思.呢d我覺得只係中小學生係email度forward個d低b文章。

恕我直言,老實講妳講到自己咁好,使唔使黎到呢d地方搵女呀...高質素既女都唔會係呢d成人徵友度流連啦....
條件好自然本身大把追求者啦,男又好,女又好,同一道理。

hahaha, what's ur condition r:smile_41:

引用:
原帖由 seaman00 於 2008-9-29 04:08 PM 發表 查看引用來源
係人係forum呢d地方都係叫人師兄架啦...咪傻啦。

妳d所謂文筆,老實講,好似d 係咁forward個d email入面個d低b文筆囉,呢種流於表面既表達方式係好文筆?

頭個一行字連埋一句就係好文筆.唔好意思.呢d我覺得只係 ...
請問你上網為乜...

引用:
原帖由 samoyed 於 2008-9-29 04:41 PM 發表 查看引用來源
hahaha, what's ur condition r:smile_41:
可能係無架喎..
如果要寫早寫左啦... ^^

casual d同人傾計反而易d搵到架, roy

引用:
原帖由 kennynkw 於 2008-9-29 05:22 PM 發表 查看引用來源
casual d同人傾計反而易d搵到架, roy
我都知啊.. ^^ 隨便隨緣啦.. 上網都係打發時間, 吹下水架啦.. 順便遇到岩的女仔咪發展下囉...

恕我直言,你估你係劉德華咩真係.....:smile_27: :smile_27:
老實講,我自問條件唔錯,有唔少人追...我覺得條件好既女仔唔會上黎應徵呀真係????又多要求又話要專一,上網邊會識到呢d人架,人兄....你要小心d喔真係....:smile_42:

引用:
原帖由 煩惱中patpat 於 2008-9-30 12:58 AM 發表 查看引用來源
恕我直言,你估你係劉德華咩真係.....:smile_27: :smile_27:
老實講,我自問條件唔錯,有唔少人追...我覺得條件好既女仔唔會上黎應徵呀真係????又多要求又話要專一,上網邊會識到呢d人架,人兄....你要小心d喔真係....:s ...
上網點解識唔到呢d人? 我自己便在網上出現緊! ^^
緣份若到, 去邊都會識到...

什麼時候, 才能遇上我的另一半呢... :smile_45:

隨筆

小鳥不停地飛... 筋疲力竭...
一群麻鷹, 間歇, 在後面追趕...

到處是森林, 許多的大小樹,叢林...
飛呀飛...
再前面, 也是森林...
何時刮風, 何時下雨...
誰知休好, 還是飛好...
我也想飛...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆