上一頁下一頁
發新話題

第1次沙咀...點要會咁...?

收藏  |  訂閱
152  9.5k

樓主睇多D~~AV啦,.就會發覺有好多女好正你仲想屌.

下再搵個正D身材,咁樣落去咪唔會沉船囉

引用:
原帖由 成a123 於 2008-9-14 04:01 PM 發表 查看引用來源
樓主睇多D~~AV啦,.就會發覺有好多女好正你仲想屌.

下再搵個正D身材,咁樣落去咪唔會沉船囉
下..咁即係下次搵個再正d既??

但我都有個心態就係搵番佢

引用:
原帖由 20041095 於 2008-9-14 04:02 PM 發表 查看引用來源

有咩女仲想試個個試晒先啦

試過大波未?定中波,細波,~~要上肥肥地既女定要瘦果D?

咁多類型試晒你鍾意邊類先啦:smile_38:

引用:
原帖由 成a123 於 2008-9-14 04:04 PM 發表 查看引用來源

有咩女仲想試個個試晒先啦

試過大波未?定中波,細波,~~要上肥肥地既女定要瘦果D?

咁多類型試晒你鍾意邊類先啦:smile_38:
講真  好多種都想試  但驚我下次去都會搵番上次果個..真係掛住佢...

引用:
原帖由 20041095 於 2008-9-14 04:02 PM 發表

Please remember you are just only one of her thousand customers. She wear different mask to face to every of her customer everyday.

引用:
原帖由 20041095 於 2008-9-14 04:15 PM 發表 查看引用來源

講真  好多種都想試  但驚我下次去都會搵番上次果個..真係掛住佢...
試左同就唔會掛住佢既啦

咁多個你掛有排你掛囉

......嗯嗯  希望我會無咁掛住啦

引用:
原帖由 解碼 於 2008-9-14 12:21 PM 發表 查看引用來源
睇你個死樣就知你有一切沉船的潛質
好快你親身經歷到嫁啦
仲好有天份...........

:smile_45: 有一個硬膠既報告...

想當年我第1次都係咁....:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆