上一頁下一頁
發新話題

我懷疑自已正在沉船中....update最新消息#(同GF覆合)同囡囡...

收藏  |  訂閱
75  10.3k

不用多想,立刻去其他場試下其他囡囡,好快就會習慣

本來我開始想忘記佢...但佢一online又令我想起佢...
正常反應呀 :smile_38:

但睇嚟佢對我只是一般...唔覺佢like me...
識得甘念沉唔(曬)窩

樓主 比$玩就係想無拖無欠,model 你都溝到使驚無女咩!D比$既地方比$得架喇比感情實出事既 :smile_38:

引用:
原帖由 sun_wing 於 2008-9-9 12:56 PM 發表 查看引用來源
佢msn剛剛online即''震我''
我第1句即時話:ho miss u ar....佢只回應'' ^^ ''
跟住我問佢今晚返唔返工?
佢話:可能...
我就話:唔返工陪我得唔得?
佢話:到時先
我:.......
之後佢話要返工(酒店)
我講左句:i wi ...
樓主,你醒下啦!!!
佢出來撈都係搵$$$
如果佢愛你, 就會抽時間找你,
你醒醒啦, 佢當你客人咋, 冇咩feel架
你有錢佢就陪你, 不過都係鐘意你既$唔係你
你試下多o的關心自己個女朋友仲好啦

Yes ! Your vessel is sunking !

囡囡今晨2點sms問我係邊...我話係屋企...之後佢即時打比我!!
電話入面超嘈...
佢話返緊工...好唔開心所以打比我...
佢話每次返工初段到唔開心...加上感情問題...
佢話以前條仔近日不停找她,令她好傾...
講講吓其間..佢話要做野..遲啲打比我...
我就連續send左2個msg比佢話..
1.)唔好唔開心,如果想嘅話話,放工我可以來接你..
2.)我好想見你,但唔想落去揾你,因為唔想你當我係客,但你又忙..
之後到依家佢到冇msg我:smile_42:

另外由於我的超索model女友背住我多次溝得....所以今次正式分手了!!:smile_34:

引用:
原帖由 sun_wing 於 2008-9-11 09:38 AM 發表 查看引用來源
囡囡今晨2點sms問我係邊...我話係屋企...之後佢即時打比我!!
電話入面超嘈...
講講 ...
好老實~~d女出黎做唔會信感覺同d客囉~~~佢地d思想成熟同自我d~~
第一佢覺得你落得黎玩都會專一得去邊~~~
第二佢出黎做~~其實都唔想另一半知啦~~我估如果佢係想搵條仔都搵個老實d~~

歡場無真愛, she only let you know is $30,000 right now.  May be there is another $30,000 , ..... she did not tell you.  It's time to stop!

引用:
原帖由 sun_wing 於 2008-9-11 09:38 AM 發表 查看引用來源
電話入面超嘈...
講講 ...
樓主, 你係時候清醒下啦
有錢o米同佢玩下囉.
好過佢做左你gf 又偷偷走去返工, 除非你既錢多到佢覺得夠啦
我覺得佢只不過當你係客人咋..

沉落去罹下feel我覺得都冇所謂
最緊要自制能力夠強, 夠恨心
唔對勁時, 話cut就cut
做下小笨七趺少少OK, 但不祈不要做大笨七
阿卡話 : 索同有feel不是大哂

引用:
原帖由 birdson999 於 2008-9-11 06:23 PM 發表 查看引用來源
沉落去罹下feel我覺得都冇所謂
最緊要自制能力夠強, 夠恨心
唔對勁時, 話cut就cut
做下小笨七趺少少OK, 但不祈不要做大笨七
阿卡話 : 索同有feel不是大哂
但愛情可能大哂,因為琴日同索女model send sms 時覆合反:smile_13:
另一邊同時sms囡囡..琴日我地來回都send左sms10次
不過琴晚1:00am call佢,諗住自己一個落場揾佢,但知飛左落秘書台!!
之後1:00am send左2次sms暫時到冇回音..:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆