上一頁下一頁
發新話題

第一次著bikini去公眾泳池...(換左頭像相...)

收藏  |  訂閱
298  73.1k

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-8 01:51 PM 發表

邊係呢... :smile_35:  
咁我 la,tommy哥哥係度 la,記唔記得我 la......:smile_24::smile_24::smile_24:

無相睇:smile_42: 無相睇:smile_42:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2008-8-8 01:56 PM 發表
請問靚女你又會唔會著頭象呢件去swim呀?!?!如果會...一定好大件事呀....d男人.....浸死都有知

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-8 01:45 PM 發表

其實我尋晚有係吹水版hi你...
不過你見唔到... :smile_13:
呀~~ SORRY 呀~
我可能咁岩行過留左言~ 之後就做其他野~
^^ 妳真係好~ 仲以為冇人會理我~HAHA

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-8-8 01:53 PM 發表

我都覺得係,可能我們唔夠靚仔:')
哈哈...我就一定係....唔靚仔...

引用:
原帖由 愛.森美 於 2008-8-8 01:56 PM 發表
睇 #33就知發生咩事 la......

引用:
你個D 都好正~

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-8 01:58 PM 發表

睇 #33就知發生咩事 la......
其實我又覺得唔好介意,緊有呢d人架啦,唔效樣,唔通起條街度認到咩

去開邊個池:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 ·Lazy 於 2008-8-8 02:05 PM 發表
去開邊個池:smile_41: :smile_30:
應該係酒池肉林:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆