上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
94  12.2k

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-5 11:33 PM 發表

我對得住人;對得住自已. 但唯一對唔對唔住自已老婆.....
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-5 11:33 PM 發表

我開呢個post預左俾人鬧.  但我自小(小學時)已鐘意c9 feel 的女性.:smile_13:

我對每一個識到的c9都成實講我的家庭況方.
我對每一個識 到的c9以禮相待. 每次都好像拍拖的去街 .  去開房時都是佢 ...
:smile_04: 甘你老婆係唔係C 9:smile_04: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-6 09:00 PM 發表

你講真的嗎, 我怕你地諗得c9多無力跑喎...
你跑開邊道架, 跑到幾多k呀師兄....:smile_46:
我多數只係跑跑步機:smile_39:
每日半個鐘跑6/7k到啦

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-6 08:51 PM 發表

即係話比我知你好勁係咪 , 可惜我不是姣婆c9, sorry.
邊會有女人唔鍾意男人勁架:smile_45:

成熟女人好

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 10:19 AM 發表

我就唔鐘意跑跑步機了, 我覺得跑石屎地or運動場實際啲,:smile_40:
你話係咪,你每日跑6/7k, 都算幾好喎.我就一星期3-4次左右,
我都係跑6-7k咁啦.
冬天都會去運動場跑既.....熱天就肯定唔會啦:smile_39:
基本上每日都會去跑跑步機, 順便做埋gym

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 10:04 AM 發表

唔係話唔鐘意嘅, 但你地成日溝女, 就唔好..........:smile_39:
邊有成日溝女, 如果成日有女溝就唔得閒日日去跑步啦:smile_39:

你結左婚未?:smile_40:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 01:35 PM 發表

咁你啲耐力應該唔夠我好了, 因為跑機唔辛苦ma...........:smile_30:
我都想多d跑街, 但我屋企附近無適合場地, 空氣又污濁:smile_39:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-8-7 01:41 PM 發表

我都想多d跑街, 但我屋企附近無適合場地, 空氣又污濁:smile_39:
呵, 原來如此, 但跑步應該唔難搵地方架,:smile_41:  空氣又污濁..你住邊區架

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 01:47 PM 發表

婚都離埋啦, 所以我成日跑步, 咁樣個人會清醒啲,
重咩呀又想溝我呀.............:smile_30: . 所以我對啲男人都幾失望架.:smile_45:
如果唔係有個小朋友維持住個家庭, 我諗我都離左婚9年啦:smile_39:

我對其他女人, 只係講性, 唔會講愛, 我唔想欺騙人地感情:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆