上一頁下一頁
發新話題

旺角莞式

收藏  |  訂閱
165  58.3k

原帖由 中出沒注意 於 2008-7-18 05:07 AM 發表
原帖由 chargeurs 於 2008-7-9 06:13 PM 發表
原帖由 alchow 於 2008-7-9 04:07 PM 發表
是香港莞式服務, 水中蕭/毒龍鑽/70分鐘任做 :smile_47: :smile_47: :smile_47:
但口爆1次+做1次已無力再做

Agree x 1/2

....1次已無力再做.....:'):'):'):'):')

師兄, 口爆不會如做咁激, 應該會快d回氣? :smile_41: :smile_41: :smile_41:

thanks ching

[quote]原帖由 中出沒注意 於 2008-7-18 05:07 AM 發表
[quote]原帖由 chargeurs 於 2008-7-9 06:13 PM 發表
原帖由 alchow 於 2008-7-9 04:07 PM 發表
是香港莞式服務, 水中蕭/毒龍鑽/70分鐘任做 :smile_47: :smile_47: :smile_47:

Agree x 1/2

....1次已無力再做.....:'):'):'):'):'):')

師兄, 條女唔肯做第2q應該要投訴, 唔好做壞規矩

引用:
原帖由 chargeurs 於 2008-7-18 10:27 AM 發表

Agree x 1/2

....1次已無力再做.....:'):'):'):'):'):')

師兄, 條女唔肯做第2q應該要投訴, 唔好做壞規矩 ....
如果無力再做, 所以做唔到第 2q, 咁都有得投訴牙?:smile_41:

证实左.包2Q.有十五项服务.$390。70分钟.。

c hing 出唔到氣啫, 但出到火嘛.... ....

原帖由 biger 於 2008-7-23 02:35 PM 發表
证实左.包2Q.有十五项服务.$390。70分钟.。

師兄, 你試左邊過, 出反個報告交流下

回覆 57# 的帖子

我做左个女叫加加.她由头到尾都好主动.清系冲凉房个part.又BM.又水中萧已经好OK.十分种后口暴.跟住洗干净后开始做服务.又dun骨.漫油.冰火.毒龙钻.暴炸糖.粟米糖.果冻......好多样也玩.我任她玩.差吾多成个钟.最后带袋上马搞掂...好正!该场我会翻啅。

Thanks````````````

謝謝樓主報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆