上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

你老虎就快返,緊要同你癲番晚,這數天留港做個好爸爸,悶能到想死!一於同你玩個勁嘅!明天電聯!!!

wa~~見你地成日搞呢d團..好似好正..
平時自己同fds過去每人都要成千幾銀...
想問你地班ching大概幾歲ga??!!

引用:
原帖由 beman05 於 2008-6-9 09:54 PM 發表
wa~~見你地成日搞呢d團..好似好正..
平時自己同fds過去每人都要成千幾銀...
想問你地班ching大概幾歲ga??!!
25-40

ooh~~我22 jar...睇你地d相...
見到你地好似做野好耐... 好似同你地好唔夾咁..=.=""

引用:
原帖由 beman05 於 2008-6-9 10:02 PM 發表
見到你地好似做野好耐... 好似同你地好唔夾咁..=.=""
無問題,我地以文會友,老幼咸宜,你要講乜話題?
我地幾個都可以!

引用:
原帖由 beman05 於 2008-6-9 10:02 PM 發表
22同我地玩會岩d...哈哈

推下coPY仔先....支持CP團:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-9 10:04 PM 發表

推下coPY仔先....支持CP團:smile_30: :smile_30:  
佢應該想去838個D,我地至在飲酒溝女,有乜岩唔岩玩,你同條女玩就得啦!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 10:03 PM 發表

無問題,我地以文會友,老幼咸宜,你要講乜話題?
我地幾個都可以!
haha~~好...最驚就係唔夾je...俾你地玩...
見到咁多大佬都好似好有經驗...但係...我就只係番過去幾次ja~~
不過....下次有機會一定join你地ge tour...

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-9 10:04 PM 發表

咁多後生仔!!?? 估唔到..hehehe~~

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 10:06 PM 發表

佢應該想去838個D,我地至在飲酒溝女,有乜岩唔岩玩,你同條女玩就得啦!
838 好多thief, 唔想去..同埋佢closed la...

我去過face...but reli reli reli貴...我人工好少...
冇錢又唔敢大豪..
咁講希望唔會得罪人la...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆