上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

吹水唔駛學歷:smile_45:

幾得意喎...原來男既係咁既

引用:
原帖由 kaching90433 於 2008-5-29 07:10 PM 發表
咩叫口交套
點既樣咖:smile_41:
口交都用套好似唔爽渦!應該係指女用避孕套卦!

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-29 03:30 AM 發表
呢度咁多Ching 話想食免費餐,請問你地有冇大學degree,識得咩嘢係認股証,知唔知邊個係佛洛伊德?自己打飛機可唔可以忍到半粒鐘唔射,sit up 做唔做到 200 以上?唔用手淨係用条脷食哂個生熟蛋?
...
有冇大學degree?
有 (Eng Lit. )
知唔知邊個係佛洛伊德?
知 (based on his theory, mud 春都關"性"事; 攞住"潛意識"喺到 BS 嘅學界神棍)
自己打飛機可唔可以忍到半粒鐘唔射?
why not ?
sit up 做唔做到 200 以上?
i'm not sure - but i know that i can 抽插200下以上.
唔用手淨係用条脷食哂個生熟蛋?
why would i do that? 我用条脷食Tart 比較多:smile_35:

咁, 我係咪合資格出嚟同你研究下佛洛姆<愛的藝術>2008 version - - 造愛的藝術.

引用:
原帖由 kaching90433 於 2008-5-29 07:10 PM 發表
咩叫口交套
點既樣咖:smile_41:
口交套,其形状大小与普通安全套没有太大区别,手感柔和,只是少了前端的储精囊。在制作工艺上,“口用”安全套少了普通安全套上附着的润滑剂,而是添加了淡淡的香蕉、草莓、哈密瓜、水蜜桃等食用香精。性商店有得買,女人同女人做都
好好用

引用:
原帖由 風流雲散 於 2008-6-2 03:20 PM 發表

有冇大學degree?
有 (Eng Lit. )
知唔知邊個係佛洛伊德?
知 (based on his theory, mud 春都關"性"事; 攞住"潛意識"喺到 BS 嘅學界神棍)
自己打飛機可唔可以忍到半粒鐘唔射?
why not ? ...
O.K. put your name  in my waiting list

男同女都係公平, 一樣可以去尋開心。只要自己享受,開心。
鷄又好,鴨又好,只要識做野有水準,平 貴無所胃!

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-6-2 11:47 PM 發表

O.K. put your name  in my waiting list
you're so nice
i won't let you down (Oops, it's a Freudian Slip - i mean i won't let my little brother down)  
btw, could you put me on the top of your waiting list?

幾好

我係寵物嬲,有意pm我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆