上一頁下一頁
發新話題

神州大陸租樓討論站#羅湖/福田/南山/鹽田/寶安 (不含中介 14/5更新)

收藏  |  訂閱
201  15.5k

咁都幾近火車站喎
咁唔知d屋係大廈定係行樓梯個d呢?:smile_41:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-14 14:51 發表
1. 租金加雜費, 最好在千四人仔以內, 當然愈平愈好
2. 最好有小露台作洗衣風乾衣服之用
3. 治安保証一定要好, 交通一般也可接受, 例如地鐵上蓋也可
4. 有傢俱、電器等當然更理想

我又想要:smile_30:  
娃哈哈,那有这么便宜呀!?:smile_30:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2008-5-16 07:16 AM 發表
我想下咁多位師兄如果要搵皇崗村或者水圍村入面d房係唔係要入去逐栋睇下佢樓下有冇貼街招咁搵,有冇地產鋪有得代理,又或者有冇師兄有好介紹,唔該
樓下有貼紙,不過有d系流既或者系中介,或者問d士多既店仔又得............

推番幾推先…
哈哈~:smile_30:

push push

回覆 53# 的帖子

咁唔知米涼九師兄皇崗村或者水圍村有冇好介紹或者相熟既介紹俾我呢!!唔該

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2008-5-17 07:05 PM 發表
咁唔知米涼九師兄皇崗村或者水圍村有冇好介紹或者相熟既介紹俾我呢!!唔該
唔駛架.........自己去村看下環境仲好啦. 記著劈價,同埋條女去看好d.........

想ask師兄蔡屋圍係大廈定係行樓梯?
2房一廳大約幾錢呀??

引用:
原帖由 米涼九 於 2008-5-17 10:35 PM 發表

唔駛架.........自己去村看下環境仲好啦. 記著劈價,同埋條女去看好d.........
同埋條女去看好d

同意

點解同埋條女去會好d:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆