上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-8 12:27 AM 發表
已定6月8日/....蒲俠派對3周年....希望大家捧場
十卜:smile_38: 咁快就已經3周年....剛巧我果個星期生日
天兄6月8日係星期日,係唔係在6月7日開始?

引用:
原帖由 kmh 於 2008-5-8 02:24 AM 發表

十卜:smile_38: 咁快就已經3周年....剛巧我果個星期生日
天兄6月8日係星期日,係唔係在6月7日開始?
係呀..係7號星期6晚呀...

咁0岩晒啦..幫你搞埋生日!!:smile_34:

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

引用:
原帖由 XONE:92 於 2008-5-7 11:20 PM 發表

你去唔去
未知呀!~~
不過應該都會返常平

我又推一推先
星期六唔知得唔得
因為星期日係我心目中女神既日子
母親節
不過星期日晚應該ok@@

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-8 12:27 AM 發表
已定6月7日/....蒲俠派對3周年....希望大家捧場
又係計劃偷跳既時候喇........:smile_44: :smile_44: :smile_44:

阿天好似無 SET 閱讀權限??:smile_14:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-5-8 10:09 AM 發表
我又推一推先
星期六唔知得唔得
因為星期日係我心目中女神既日子
母親節
不過星期日晚應該ok@@
母親節係大晒既~好在我提前星期6晚做節...食完即沖上去..咁先可以蒲兩晚

引用:
已定6月7日/....蒲俠派對3周年....希望大家捧場
咁快就三年啦:smile_39:

support la......
it seems i can be two night party la......
my girl will be back next week

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆