上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 jack948 於 2008-5-3 11:02 AM 發表
我pm左你,我有興趣
打過俾你,不過係留言, 遲d 再call

引用:
原帖由 waitong 於 2008-5-3 11:02 AM 發表
noon  k 就好啦,我記得咀咀俱樂部好似好早開既喎,好想去呀:smile_13:
未收工啊
夜晚仲好玩啦

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-3 11:13 AM 發表

打過俾你,不過係留言, 遲d 再call
sorry:smile_13:

你晚點再打,你pm你個電話俾我:smile_45:

建議飲完d酒樽唔好俾佢囉走~ 方便計數! 呢間場好多古惑野:smile_38:

[quote]原帖由 tw305605 於 2008-5-3 11:25 AM 發表
建議飲完d酒樽唔好俾佢囉走~ 方便計數! 呢間場好多古惑野:smile_38: [/qu

thx

lee樣野我知
你有無興趣........大家一齊玩

回覆 #52 alvinryoko 的帖子

我聽日仲有個 noon k ,你又差不多九點先開始玩,太夜啦,如果唔係我都 join 你啦,因為咀咀我未去過,好想試一試 ,同埋 c hing 點解三點先收工,時間咁怪既,不過都祝你地玩得開心 d ,下次有機會再 join 你地啦,拜拜:smile_15:

引用:
原帖由 waitong 於 2008-5-3 11:35 AM 發表
我聽日仲有個 noon k ,你又差不多九點先開始玩,太夜啦,如果唔係我都 join 你啦,因為咀咀我未去過,好想試一試 ,同埋 c hing 點解三點先收工,時間咁怪既,不過都祝你地玩得開心 d ,下次有機會再 join 你地啦,拜拜: ...
九點係大約既遮
驚有d c兄未收工, 其實我八點左右已經會到

其實我應該係收一點既,不過要ot, 咁就大約3點先走得囉

引用:
原帖由 tw305605 於 2008-5-3 11:25 AM 發表
建議飲完d酒樽唔好俾佢囉走~ 方便計數! 呢間場好多古惑野:smile_38:
多數這些古惑場無下次,費時煩!

回覆 #57 alvinryoko 的帖子

明白晒,  c hing 原來你 30/4 6:04 pm 個我去沙咀常x 玩,不過啱啱收左工,屋企電腦又壞左.唔好意思:smile_38:

回覆 #40 alvinryoko 的帖子

係咪今晚起行?我留msn:俾你加?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆