上一頁下一頁
發新話題

[版主推薦-加分] 唉,睇佐咁多POST....我都係沉佐....

收藏  |  訂閱
89  7.3k

引用:
原帖由 ressty 於 2008-5-3 01:47 AM 發表
有食唔食罪大惡極.一定要上去.記住唔好比錢:smile_30: 上到去(當)佢女朋友.
人扼你.你扼人.咪上去先下手為強.後下手就:smile_27:
當然吾應該信佢啦.、呢D我就真係見得多啦.可止大陸SD SMS 返HK .仲日日打Idd ...
佢地咁落本!!

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-5-3 01:52 AM 發表

唯一方法,搵第二條女去沖淡呢條女,上大陸玩,搵d索d同貴d既高質女,要索過你鍾意果件,玩多d包你忘記佢!:smile_34:
收到~
我努力中~~

多謝大家

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-2 11:25 PM 發表

我有睇過你REPLY
好多謝你
我認同真係好痛苦
我今日開始已經好少SEND SMS比佢,但係個心成日都"羅羅亂"
吾知點咁...
"羅羅亂"梗有啦!我依家仲痛緊
SMS咪照玩囉,唔好上去,都幾危險家
佢落黎咪執多幾劑
做一個絕情嫖客,最好通知理我地,你就知道佢真面目:smile_38:

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-5-2 04:32 PM 發表

樓主:
你有無睇過我回覆
要認認真真想清楚
唔好重複我的過去
沉船真的好9痛苦
仲要係大6的女人
她們的想法好恐怖
你永遠不能猜想到
已我個案為例,生了兒子,年紀都38歲,都會出黎做!:')
最后祝你好運
同意佢地對出來做吾會有太多考慮
不過我之前個女仔都吾做了4年, 食住都是我的, ok啦
不過家人要佢回鄉結婚, 我又冇打算, 所以放棄了

是不是一定是不好結果呢?
她們是不是一定就貪錢呢
有沒有真心愛你的呢?

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-3 06:56 AM 發表

收到~
我努力中~~

多謝大家
呢招叫以毒攻毒!唔係咁多人識o架!係咪好高呢?如果你係版主分身,應該加分比我啦!:smile_30:

放棄啦,佢氹你咋~~樓主先cold down再wake up:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 9116 於 2008-5-3 10:34 AM 發表

她們是不是一定就貪錢呢
有沒有真心愛 ...
C兄
世事無絕對!我當然相信會有好結果!但會有幾多?
認識我太太時是當髮花,我以為真心相愛,亦可忘記她的過去,所以我先和她結婚。
在深圳相夫教子,時實亦過了幾年開心溫馨日子。
最慘是不自量力,在深圳買樓狽了一身債。
她持單程證黎港時我環境又太好,終日卡捂卡,她便出來工作,
學歷唔高,年紀又不小,可以做什麼?
骨場!初初只是做手作仔,久而久之見到D所為姊妹個個用名牌,
會眼紅、心紅,同埋你相唔相信佢有無做D對不起你事?
有時行行下或食緊飯,電話響有客找她,你又會點想法呢?
我沉左13年船,果種痛苦真的非筆墨所能形容:')
如果唔貪錢就會出來做,有好多時唔係們所能控制
交租、食飯、子女教育、水、電、煤這是基本開支
錢錢錢…錢需不是萬能,無錢就萬萬不能!貧賤夫妻百事哀
當她找到一個好條件的水泡(魚),你們都知道會發生咩事
她未決定離開你時一定說很愛你,要走時會說從來沒有愛過你,1丁兒都沒有(我領教過)
所以在未曾深愛的時候,及早抽身離去!
或者有C兄沉船已深,不能自拔!好自為之!
到現在我還很…痛,還深深愛她,愛多一次痛多一次!唔知過唔過到尾!還希望位C兄善待D囡囡,  她們都是人,唔好玩咁盡!      
最後贈們幾句,剛剛學的
                                  長相知  不相疑
                              長相知     才能不相疑
                              不相疑     才能長相知

引用:
原帖由 9116 於 2008-5-3 10:34 AM 發表

她們是不是一定就貪錢呢
有沒有真心愛 ...
一定有真心愛你嘅,但係真心都要食飽先講......

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-5-3 02:57 PM 發表

C兄
世事無絕對!我當然相信會有好結果!但會有幾多?
認識我太太時是當髮花,我以為真心相愛,亦可忘記她的過去,所以我先和她結婚。
在深圳相夫教子,時實亦過了幾年開心溫馨日子。
最慘是不自量力,在 ...
老友...睇開啲,佢可能冇你想像之中咁愛你,但並唔代表佢唔愛你........最起碼佢喺佢最黃金嗰啲時候,選擇同你一齊吖.....

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-5-3 09:00 AM 發表

"羅羅亂"梗有啦!我依家仲痛緊
SMS咪照玩囉,唔好上去,都幾危險家
佢落黎咪執多幾劑
做一個絕情嫖客,最好通知理我地,你就知道佢真面目:smile_38:
唉唉,我依家明白GA LA
當初,我無知...我真係以為佢對我講既係真話,真心話
但係聽完各位CHING既意見,佢地講既,哄人既說話都係差吾多
真係好吾開心,我真係吾想自已相信...
不過實在太似CHING所講GA LA....
好失望....
好吾開心,雖然只係對佢有FEEL,不過已經好辛苦
依兩日,佢QQ都有提及我,佢今日SD 佐個SMS比我,話佢病佐...
不過聽佐大家咁多意見,我個人清醒佐好多

真係多謝大家...
如果吾係我真係...可能會人財盡空,哈,雖然無咩財~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆