上一頁下一頁
發新話題

邪骨易找,正骨難求

收藏  |  訂閱
101  22.1k

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-6-14 16:35 發表 查看引用來源
上文ching講嘅cherry
q00oman 兄你出相我堅信, 但上面的而者確無呢個索女係度!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-6-14 17:24 發表 查看引用來源

去啦!師兄!其實無問題的!每個cf的手法唔同 每個人客要求都不-樣 因我是看完樓主師兄個帖而去幫襯的  我是没有惡意的 真的可以試下的
佢形容得太好 , 我也是没有惡意批評的 , 實在落差太遠!
400一般按
500痛症或淋巴
200排洪

講正骨一定唔夠maymay 同兩姐妹
好簡單,啱咪覆卓,唔啱咪一次貨仔

引用:
原帖由 粗魯B 於 2020-6-10 21:08 發表 查看引用來源
此店由一位在内地來港,女醫師主理,年龄約30中,5.3高不胖,廣東話Ok,在荃湾老牌銀器店留上,唐3樓高左D,經營2年,店内有2一3間套房,不用出公海洗白白,乾淨整潔,另有一女醫師駐場.
荃灣區邪骨當道,大媽出火多中伏,想找正 ...
師兄,請pm地址

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-6-13 23:19 發表 查看引用來源
找邊個都一樣 , 個場得一個好似泰國人既大媽係度 !
有兩個師傅,我按的是痛症,手法可以。
另外一個好似有part2的。
如果正骨首選當然是家姐,次選就是阿Sa,
美美也試過,都是一般啫!我只是去過一次,冇再去了!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-6-14 19:00 發表 查看引用來源

有兩個師傅, 我按的是痛症,手法可以。
美美也試過,都是一般啫!我只是去過一次,冇再去了! ...
咁今次想去多次  今次要揾阿 sa  ……希望樓梯整好 上次成地電錶電線 😅

回覆 1# 粗魯B 的帖子

麻煩pm地址,謝謝師兄分享

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-6-14 19:00 發表 查看引用來源

有兩個師傅,我按的是痛症,手法可以。
美美也試過,都是一般啫!我只是去過一次,冇再去了! ...
家姐即係Cherry? 皮膚好黑4張尾果個係呀Sa?.......好亂
我上去果陣真係得一個技師無第二個 。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-6-14 23:46 發表 查看引用來源
家姐即係Cherry? 皮膚好黑4張尾果個係呀Sa?.......好亂
我上去果陣真係得一個技師無第二個 。
我諗是這位幫你做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆