上一頁下一頁
發新話題

del,唔係因為恨妳

收藏  |  訂閱
96  3.1k

引用:
原帖由 business2047 於 2020-5-16 20:50 發表 查看引用來源

其實我都有同感! 見你寫得咁明我又答句嗲! 😜响E到咁樣出个po有屁用咩?! ED分明爛情深釣女 po😂😂😂! 都識得釣新女点会有事吖!?  😁
傻啦,我諗師兄都係舒發下情感,
搵人共鳴,
被明白同了解,得到少許安慰。
因為沉船而唔能夠同人講,
獨自承受,
真係好難受,
感覺快要不行了咁樣。
當然,其中一個治癒方法,
就係識過另一個,
但咁睇,我諗師兄要少少時間move on。

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-5-16 20:58 發表 查看引用來源

傻啦,我諗師兄都係舒發下情感,
搵人共鳴,
被明白同了解,得到少許安慰。
因為沉船而唔能夠同人講,
獨自承受,
真係好難受,
感覺快要不行了咁樣。
當然,其中一個治癒方法,
就係識過另一個,
但咁睇,我諗師兄要少少時間move on。 ...
就係找同情心爆棚嘅C姐lor!  咁快就一个了! 😜😜😜我都係男人!找得SP/SL的非單身男人唔會太純情㗎咋! 😂😂😂

引用:
原帖由 business2047 於 2020-5-16 21:20 發表 查看引用來源

就係找同情心爆棚嘅C姐lor!  咁快就一个了! 😜😜😜我都係男人!找得SP/SL的非單身男人唔會太純情㗎咋! 😂😂😂
你話我?🤣🤣
我吹水友黎嫁🙈
我見我身邊識既師兄都好情深喎,
非單身師兄,
可能係sp/sl揾到係伴侶身上所需要既野,
所以都沉得快。
當然拎得起放得低既師兄都有😝😝

[quote]原帖由 亞比該 於 2020-5-16 21:25 發表 查看引用來源

你話我?🤣🤣
我吹水友黎嫁🙈
非單身師兄,
所以都沉得快。
當然拎得起放得低既師兄都有😝😝 ... [/quote ]
扮沉巧容易㗎咋! 總之單身果個輸梗! 😜😜😜我个人意見姐! 世界上情聖都不少的!😂

引用:
原帖由 business2047 於 2020-5-16 21:40 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 亞比該 於 2020-5-16 21:25 發表 查看引用來源

你話我?🤣🤣
我吹水友黎嫁🙈
非單身師兄,
所 ...
你講野都有D 道理, 但好多拍咗超過一,兩年,分開都會覺得痛架~~ 除非係玩家嗟....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 22:02 發表 查看引用來源
你講野都有D 道理, 但好多拍咗超過一,兩年,分開都會覺得痛架~~ 除非係玩家嗟....
唔習慣一陣總會有! 死死吓又唔會嘅! 咁難捨難離, 離婚喇笨!  爛慘多D! 情深好受女性歡迎㗎!😘 由其E到咁多空虛嘅女人! 幾想遇个情深男! 😍

引用:
原帖由 business2047 於 2020-5-16 22:42 發表 查看引用來源

唔習慣一陣總會有! 死死吓又唔會嘅! 咁難捨難離, 離婚喇笨!  爛慘多D! 情深好受女性歡迎㗎!😘 由其E到咁多空虛嘅女人! 幾想遇个情深男! 😍
我係呀.....我空虛~~~我寂寞~~~我凍~~~lol

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 22:56 發表 查看引用來源
我係呀.....我空虛~~~我寂寞~~~我凍~~~lol
🤭咪就係! 回得幾咁肉緊! 😂😂😂身同感受頂喇! 😜
我个人比較實際D! 見到唔对路又發下up風!吹下水姐!! 睇E到D po悶到死亡! 🤭

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-16 19:02 發表 查看引用來源
我曾經問過識到真.男友會點,佢答一心只可容納一個男人。
其實佢答你係真,但人都要理性點佢要為將來打算而又唔想迫你。我覺得至少大家認過珍惜過,已經係最好的感情

引用:
原帖由 business2047 於 2020-5-16 23:02 發表 查看引用來源
🤭咪就係! 回得幾咁肉緊! 😂😂😂身同感受頂喇! 😜
我个人比較實際D! 見到唔对路又發下up風!吹下水姐!! 睇E到D po悶到死亡! 🤭
我都悶到發瘟lol...幾面都悶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆