上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-23 03:52 PM 發表

係呀...:smile_38:
我好耐無上去啦!!!!!!!!!!!:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-23 03:53 PM 發表

我好耐無上去啦!!!!!!!!!!!:smile_13:
難怪啦...

而家凍到媽的....街都唔想出

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-23 03:54 PM 發表

難怪啦...

而家凍到媽的....街都唔想出
係呀!!!!今日凍左好多呀...........:smile_39:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-23 03:55 PM 發表

係呀!!!!今日凍左好多呀...........:smile_39:
今朝係瞓覺既時候...

無啦啦有水整到我...以為有鬼...:smile_42:

一起身原來超大雨唔記得關窗:smile_44:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-23 03:56 PM 發表

今朝係瞓覺既時候...

無啦啦有水整到我...以為有鬼...:smile_42:

一起身原來超大雨唔記得關窗:smile_44:
傻瓜 ...............有無著多件衫呀?????:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-23 03:58 PM 發表

傻瓜 ...............有無著多件衫呀?????:smile_13:
冇呀- -./....幾凍幾熱都係著1,2件衫

夏天咪T 背心  冬天都係T 長袖  不過加件羽擁

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-23 04:00 PM 發表

冇呀- -./....幾凍幾熱都係著1,2件衫

夏天咪T 背心  冬天都係T 長袖  不過加件羽擁
哦.........今日好悶呀!!!!!!!!:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-23 04:02 PM 發表

哦.........今日好悶呀!!!!!!!!:smile_13:
大家咁話啦- -....悶左好耐啦我

叫你小男友陪你激戰幾個鐘...

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-23 04:04 PM 發表

佢要返工又要返學,我地唔係成日都會見架!!!!!!:smile_13:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-23 04:04 PM 發表

如果係既~~~

我地好快又有正既report 睇~~~ :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆