上一頁下一頁
發新話題

紫荊泉桑拿 (Kobe Sauna)

收藏  |  訂閱
101  63.2k

引用:
原帖由 黑毛肥蟲 於 2008-4-25 04:44 PM 發表
成二千幾不如去馬交,服務一流女又漂亮
有師兄回覆左, 1800係落樓價....:smile_27:
講服務, 我本人仲未去, 未試過冇得比較住,
講樣貌, 有師兄話可以揀本地或國內, 而澳門並無得揀本地,當然澳門可以揀外國
而亦有師兄去過話本地樣貎身材都不錯.

我本人打算明晚去試下, 去完再分享賽後評價給各位.

馬交有得選各國佳麗,你去個未呀,埋單差不多價

引用:
原帖由 黑毛肥蟲 於 2008-4-25 05:09 PM 發表
澳門我去過, 呢個post講緊間桑拿你又去過未呀?
埋單的確差唔多, 但時間就差好遠.

如果真係有靚o既本地, 本人都有興趣一試.
師兄你唔欣賞本地的話, 咁就真係可以去遠d o既.

頭先我只不過覺得你對呢個post少少誤解,(包括價錢, 質素) 所以又同你分享下姐.

thanks for information, i would like to try

引用:
原帖由 黑毛肥蟲 於 2008-4-25 05:09 PM 發表
澳門從艾曼妞開始,打令,十八,至尊,仙樂都,利澳,大富豪,金池,東方...連乜鬼養生殿都去過;紫荊泉亦去間中去左幾年。

馬交依家所謂各國佳麗都唔係淨返幾多國,而且質素亦唔係一定好。好似好多人試過一次俄羅斯之後都唔會再有興(性)趣,而其餘各地囡囡都的確有自己特質。不過有冇一個可以同你同聲同氣一樣講廣東話之餘仲可以傾到計,譬如講下去香港邊度食D乜?

都仲未講來回坐船,等船,排船飛至少都要三個鐘頭;兼且dup完一輪骨鬆晒之後又要去坐一個鐘船坐返緊條尾龍骨。

引用:
原帖由 fyrdraca 於 2008-4-26 02:36 AM 發表

澳門從艾曼妞開始,打令,十八,至尊,仙樂都,利澳,大富豪,金池,東方...連乜鬼養生殿都去過;紫荊泉亦去間中去左幾年。

馬交依家所謂各國佳麗都唔係淨返幾多國,而且質素亦唔係一定好。好似好多 ...
yes, 俄羅斯, too bad:smile_39:

引用:
原帖由 cuthbert2006 於 2008-4-25 02:13 PM 發表
師兄 ... hk$1800 唔算貴啦 尖記某大場開隻本地(機) hk$1500 一q 未連room租 仲枱鐘 成晚開心價 hk$3500
邊間咁巴閉?:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-4-26 01:07 PM 發表

邊間咁巴閉?:smile_41:
尖沙咀間間夜總會囡囡出街都係公價千五:smile_38:

引用:
原帖由 fyrdraca 於 2008-4-26 01:40 PM 發表

尖沙咀間間夜總會囡囡出街都係公價千五:smile_38:
我以為佢講桑拿:smile_30:

引用:
原帖由 fyrdraca 於 2008-4-26 02:36 AM 發表

馬交依家所謂各國佳麗都唔係淨返幾多國,而且質素亦唔係一定好。好似好多 ...
Totally agreed.  The trvaeling time is a big issue, 3 - 4 hours travel in return for an hour happy time

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆