上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 09:20 AM 發表

我都覺得佢唔係處男啦!係咁講下咋!邊有咁多處男呀
甘不如下次你試下..如果佢再係甘.你試下忽然扮到好嬲.仲話要告佢非禮.睇下佢反應係點:smile_30:
我諗佢即時嚇到縮陽...冇甘易早洩呢

引用:
原帖由 nightc 於 2008-4-1 11:57 PM 發表
聽落佢唔多似係青頭仔喎~~

ps做個朋友得嗎?pm我啦
本版區主題:予以年滿18歲人士進入, 討論性愛行為、兩性性事相處、性愛資訊等成人話題,並不是交友平台。

3. 嚴禁招攬,徵求,發起網聚或意圖或企圖, 甚至實際出現招攬 / 徵求、邀約等情況出現
( 違者會被扣10-50分  , 嚴重者會被即時禁言或禁訪 )

可能你功夫了得, 隻手機關槍音速頻震動~

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-2 12:26 PM 發表

樓主d魅力好犀利,對方都未將妳完全剝光豬,已經興奮到不得了。個細佬又畀妳三兩下摸到頂唔順,一洩如注,衰在出咗嘢就只識得走去廁所清潔,冇本事再提槍上馬,攻入妳個洞度同妳大戰三百個回合。佢咁水皮, ...
其實我已有一個親密既男友,我地大概一星期見面兩次,佢既性能力當然滿足到我啦,但現楷般我又好享受獨身既生活,自己鐘意點都得!
好似今次咁,我對呢個同事又確有些好感,好想試下姊弟戀既感覺,男人就可以風流,現今社會男女平等,女性也可以追求多姿多采啦...........

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-2 12:31 PM 發表

甘不如下次你試下..如果佢再係甘.你試下忽然扮到好嬲.仲話要告佢非禮.睇下佢反應係點:smile_30:
我諗佢即時嚇到縮陽...冇甘易早洩呢
我驚真係會嚇親佢喎...............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:02 PM 發表

我驚真係會嚇親佢喎...............
甘樣係練早洩既最好方法ma.

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-2 01:05 PM 發表

甘樣係練早洩既最好方法ma.
我諗佢未必係早洩既!可能係太緊張啦

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:08 PM 發表

我諗佢未必係早洩既!可能係太緊張啦
緊張只會吾硬乍woo...:smile_30:

呢類辦公室故事總係似咸故多些

只要係靚仔就得:smile_47:

橫點佢都對你有好感, 咁就同佢一齊囉:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆