上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 fatfatfai 於 2008-3-27 05:02 PM 發表
雖然玩3p好過癮,但不段追求,遲早出事
我無追求3p,之前雖然有同bf看過4仔,不過從來只覺得人地拍戲之嘛,唸都無唸過自己會玩3p,哥日只不過係突然之間想試一試,如果我唸耐d都可能會say no

引用:
原帖由 HKGina 於 2008-3-27 05:37 PM 發表
你已經上咗癮啦, 第日同番一個男人做ge時候都會幻想幾個人一齊搞而且好難滿足自己ga
上唔上瘾就唔知,但的確好懷念哥晚

引用:
原帖由 wojojo 於 2008-3-27 06:26 PM 發表
條鬼仔識的, 我都識喎, 考慮吓我:smile_38:
你一個人有兩條?

引用:
原帖由 63021 於 2008-3-27 11:35 PM 發表
好危險同鬼仔打真軍同內射
妳都唔知個鬼仔有冇性病
講真,現在有點後悔,不過哥陣原本只想搞佢,我同佢含只不過見條野好大好粗又軟晒咁打横放,突然想含佢,含吓含吓自己又想坐上去,因為哥時只寄得安全期,其它無唸,到我坐上去之後雖有閃過驚佢有病,不過都無停,一來已經入咗我都唔想停,二來就算有野都太遲,所以由得佢做一次,搏一搏算啦

之後上星期我再同第二個做時都有要佢帶番先入

引用:
原帖由 psy_jedi 於 2008-3-28 12:16 AM 發表
因住你會係"Welcome to the AIDS group"的下一位受害者.:smile_39:
唔好玩啦,我都驚ga

引用:
原帖由 psy_jedi 於 2008-3-28 12:16 AM 發表因住你會係"Welcome to the AIDS group"的下一位受害者.:smile_39:
唔好玩啦,我都驚ga

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-3-28 01:50 AM 發表
中國人係咪真係差過外國人好多呀,定係純粹因為3p而high架?
差唔差過好多我唔知,不過兩個鬼佬真係大過我以前所有bf,無論長度定粗都唔夠呢兩個鬼佬,我唸所有女仔見到都想同佢做,放入自己下面感覺好充實,而且下下都頂到入心入肺,真係好high,至於半路殺出多一個並唔係我安排,至少我無發覺約我一佢房個鬼佬有打電話叫另一個同房返嚟啦

引用:
原帖由 女黑俠木蘭花 於 2008-3-28 12:05 AM 發表
覺唔覺得自己好cheap? 試過仲想返轉頭添食?女仔做到樓主咁算唔算淫娃呢?
唔覺得!好果再有同一機會,我都會再做,最多一定要記得帶dom

我唔覺得自己cheap或淫,第一,今次我無對bf唔住,比好多暪住bf出去偷食ge人好,第二,我以前只曾同4個男仔做過,其中三個係bf,另一個亦好固定,我唔係濫交,今次只係機緣巧合

引用:
原帖由 @cf 於 2008-3-28 06:47 PM 發表
what next?
原來想分享上星期同一個黑鬼做愛ge經歷,不過呢度好多人插我,所以打咗少少之後停咗無打埋落去lor,所以無下集,不過我想講,我唔會只要性唔要愛,我仍想有愛我ge男仔,大家有溝通先好,不過如果只講性,香港人真係無得比,以前都奇怪點解香港女仔會嫁外國人,但我e+知道晒點解

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-3-29 12:37 AM 發表

唔覺得!好果再有同一機會,我都會再做,最多一定要記得帶dom

我唔覺得自己cheap或淫,第一,今次我無對bf唔住,比好多暪住bf出去偷食ge人好,第二,我以前只曾同4個男仔做過,其中三個係bf,另一個亦好 ...
係喎!唔係重有其他野分享下咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆