上一頁下一頁
發新話題

TSG 新手分享平台 V4.0

收藏  |  訂閱
73  2.4k

引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-18 10:06 PM 發表 查看引用來源 試過現有的是,777,33,29,68,168,86,66。之前已走了,有2個888,3個16,8,9,186,555,155,109,56,28
86,555,777 咩指數ching,服務好?

引用:
原帖由 ff2401 於 2019-12-18 10:16 PM 發表 查看引用來源  

86,555,777 咩指數ching,服務好?
還有68

引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-18 10:06 PM 發表 查看引用來源 試過現有的是,777,33,29,68,168,86,66。之前已走了,有2個888,3個16,8,9,186,555,155,109,56,28。以上全是FL技師
你試好多個~我只係講過晚班這五個技師,邊一個我心中有數,九成可以乳交那一個😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-18 10:32 PM 發表 查看引用來源

你試好多個~我只係講過晚班這五個技師,邊一個我心中有數,九成可以乳交那一個😂
乳交我冇性趣的,只喜欢玩技師既細妹

引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-18 10:40 PM 發表 查看引用來源 乳交我冇性趣的,只喜欢玩技師既細妹
我乜鬼也玩,只要佢肯😂啜陰蒂比啜提子好玩,最爽舌鑽妹妹洞洞👍🎉🤗😘

引用:
原帖由 陳真十二少 於 2019-12-18 09:38 PM 發表 查看引用來源  

佢係少数族裔人,個樣相比你見開嗰d整到好似韓妹咁膠一膠嘅JS當然有d唔同,不過正如我頭先所講,各花入各眼,你覺得好靚嗰d FL JS,就反而完全唔係我柸茶!^^ ...
如果這樣,不如試吓逆向思維,各花入各眼,九兄說不好的,可能就是你至愛😂😂😂

引用:
原帖由 samlau28 於 2019-12-19 01:26 AM 發表 查看引用來源  
如果這樣,不如試吓逆向思維,各花入各眼,九兄說不好的,可能就是你至愛😂😂😂
各花入各眼呢家嘢未必一定負負得正喎,萬一真係差到想踢自己出房咪仲瀨? Haha.........

ps.  綜合多次跟隊去约JS經驗,當中有好有唔好,好嘅會出post報告同多謝番cHing推介,有落差嘅就唯有當唔係自己柸茶唔會出聲,今次只係講開至講!^^

引用:
原帖由 陳真十二少 於 2019-12-18 09:02 PM 發表 查看引用來源  

27雖未至係靚女,不過大部份cHing試完都係話真人好過相,話佢肉酸真係第一次聽到.........

囡嘅嘢真係各花入各眼,正如你推介過一個FL夜班,我照跟落call, 佢一入房我直頭想一腳伸佢出去,無奈係call鐘無謂彈鐘咁小家,我 ...
佢對奶算係又大又挺  又好渣

不過我試過一次咁大把 但佢跌出頭十

笑左

引用:
原帖由 HaDiscuss 於 2019-12-18 09:50 PM 發表 查看引用來源 開個貼都要有D交代,去多次睇下點。 唔幼又唔算熟,不過低指⋯⋯:023:

試3連號吧 應該唔會跌錢

其實tsg算係 cp值算高既場 超過幾個都有666  對比其他場 fy 皇家 我試過幾次跌錢之後就再無去試 可能我手氣唔好 簡唔岩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆