上一頁下一頁
發新話題

問,各位靚女你地擁有幾多条T-back

收藏  |  訂閱
61  8.1k

引用:
原帖由 -V- 於 2014-7-25 07:46 PM 發表 查看引用來源
我成日咁搞個EX:071:
比我搞得多,掂下都出晒水
咩叫Ex 多謝指教一下

引用:
原帖由 ff8117 於 2014-7-25 11:11 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

咩叫Ex 多謝指教一下

成日偷懶打得唔清楚,sorry我意思係我成日都搞到我前任有條罅勒住既feeling, 就算佢唔係著t-back同我一齊訓果陣成日偷偷地偷襲佢, 之後就揸同搓佢個patpat然後慢慢咁伸隻手由肚落妹妹,撩陰唇同搓陰核, 但就唔會插入去,引到佢典來典去:071:

引用:
原帖由 -V- 於 2014-7-29 01:20 AM 發表 查看引用來源

成日偷懶打得唔清楚,sorry我意思係我成日都搞到我前任有條罅勒住既feeling, 就算佢唔係著t-back同我一齊訓果陣成日偷偷地偷襲佢, 之後就揸同搓佢個patpat然後慢慢咁伸隻手由肚落妹妹,撩陰唇同搓陰核, 但就唔 ...
師兄原來你既玩法,同我有D雙似,不過加多個玩具,舌住条T-BacK罅5埋佢,震到佢頂5順!

引用:
原帖由 -V- 於 2014-7-29 01:20 AM 發表 查看引用來源

成日偷懶打得唔清楚,sorry我意思係我成日都搞到我前任有條罅勒住既feeling, 就算佢唔係著t-back同我一齊訓果陣成日偷偷地偷襲佢, 之後就揸同搓佢個patpat然後慢慢咁伸隻手由肚落妹妹,撩陰唇同搓陰核, 但就唔 ...
師兄原來你既玩法,同我有D雙似,不過加多個玩具,舌住条T-BacK罅5埋佢,震到佢頂5順!

冇 T-back,
bf 買左條 T 字貞操帶比我,有個塞塞個種.

引用:
原帖由 as1398 於 2014-8-3 12:49 PM 發表 查看引用來源
冇 T-back,
bf 買左條 T 字貞操帶比我,有個塞塞個種.
着住佢搅野,應該好多高潮。可否影張相比大家分享下

回覆 55# as1398 的帖子

下,有D咁既野?靚唔靚架

引用:
原帖由 Juicymanko 於 2014-8-5 06:22 AM 發表 查看引用來源
下,有D咁既野?靚唔靚架
juicymanko,你會5會買番条試下,分分鐘有意外收獲,男朋友都比你攪死!

我只有兩

T-back

, 但我所有的內褲都是小三角,

前面後邊都係.

引用:
原帖由 vvera123 於 2014-8-6 03:58 PM 發表 查看引用來源
我只有兩条
T-back
, 但我所有的內褲都是小三角,
前面後邊都係.
哇!好sex呀!如果係白色若隱若現,露少少毛實引到男友,馬上發炮!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆