上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

引用:
原帖由 Ngsixlingzhi 於 2007-11-21 07:30 PM 發表
how much..............any answerssssssssssss
$三條八
$798夜晚12點后,有coupon都係平$90

最近試咗個77,早更的,幾有高度,拍得住63,高高瘦瘦,亦大波,佢個樣仲清啲,無以前20,以前77嗰種撈味

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2007-11-24 09:06 AM 發表<br />

<br />

<br />
我對18號的感覺,完全跟師兄一樣,老練,身材不太好,詳見本人賽後報告,其實本人後來已沒有再找她。6號與62號很大波,都是我的至愛,可試試,6號早更,62號夜更,但62現在還有沒有做,不知,可先問問。<br />
囡 ...
<br />

不是c-hing特別花心,呢d係男人天性。冇錯,溝正經人家係要花好多心機時間,屢敗屢戰,而且唔一定溝到。其實自己真係想溝正經人家,不過苦無出路而矣。出來玩女,起碼,佢都俾到你生理上既滿足,甚至有些少感情上的落腳地。小弟現在雖然單身,但如果有老婆,我都唔敢講話唔會出來玩,因為老婆唔一定滿足到我地要既野。
18除了冇feeling之外,其實佢都幾開工feel,公事公辦。我唔排除會有其他c-hing會有感覺,但最低限度,佢對住我就冇(又或我對住佢都冇),不過佢絕對,絕對係靚女一名。未試過既可以試下。

6仔part-2好激,而小弟傾向喜愛大波有肉地既。不過62就未試過。

push! push

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-11-25 12:11 AM 發表
<br />

不是c-hing特別花心,呢d係男人天性。冇錯,溝正經人家係要花好多心機時間,屢敗屢戰,而且唔一定溝到。其實自己真係想溝正經人家,不過苦無出路而矣。出來玩女,起碼,佢都俾到你生理上既滿足 ...
99也很玩得,可試試,
出來溝囡囡,付出的金錢與收獲,不成正比,我常常告介別人,自已何賞不是泥足深陷。
而且,玩得多有點悶的感覺。

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2007-11-25 11:12 AM 發表<br />

<br />

<br />

<br />

<br />
99也很玩得,可試試,<br />
出來溝囡囡,付出的金錢與收獲,不成正比,我常常告介別人,自已何賞不是泥足深陷。<br />
而且,玩得多有點悶的感覺。
<br />

99試過了,其實佢算幾靚女,身裁又係豐滿型,佢以前係做小姐既(佢好似話係mustkxra)所以佢都幾識同人傾計。把聲驕滴滴,好溫柔體貼得嚟又言之有物。不過佢對波我有d懷疑唔係堅既,因為有點過挺,c-hing你話呢 ?

北姑還好,如果係陀地,你真係要有番咁上下身家先得!

thx 99 report.................

whats the price ar?

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-11-25 02:20 PM 發表
<br />

99試過了,其實佢算幾靚女,身裁又係豐滿型,佢以前係做小姐既(佢好似話係mustkxra)所以佢都幾識同人傾計。把聲驕滴滴,好溫柔體貼得嚟又言之有物。不過佢對波我有d懷疑唔係堅既,因為 ...
99賽後報告,見26-10-2007,我覺得是中波,因此沒有懷疑過,下次叫佢側睡試試。
77有機會亦想試試,我心多多了。

花錢當然會因住,咪當我老襯。

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2007-11-25 04:42 PM 發表<br />

<br />

<br />
99賽後報告,見26-10-2007,我覺得是中波,因此沒有懷疑過,下次叫佢側睡試試。<br />
77有機會亦想試試,我心多多了。<br />
<br />
花錢當然會因住,咪當我老襯。
<br />

期待c-hing既77報告 ......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆