上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-27 05:01 PM 發表 查看引用來源

邊個?~
有眼光既好朋友囉~ :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-27 05:03 PM 發表 查看引用來源

有眼光既好朋友囉~ :122:
我D好朋友都冇咩眼光...當我係好朋友就已經夠冇眼光啦~哈哈哈~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-27 04:58 PM 發表 查看引用來源

活動在香港私人舉地方行

你睇咗帖一, 再PM自我介紹給會長丫
其他問題, 會長能為你解答
PM la how often does he online??? Are there any parties this week ????

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-27 05:03 PM 發表 查看引用來源

點都要返架啦~~唉~~~唔好提~
鍚番鍚番~  :036: :036: :036:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-27 05:05 PM 發表 查看引用來源

我D好朋友都冇咩眼光...當我係好朋友就已經夠冇眼光啦~哈哈哈~
你呢D理論小白唔認同喎~ :025:

引用:
原帖由 Marco0208 於 2009-4-27 05:09 PM 發表 查看引用來源

PM la how often does he online??? Are there any parties this week ????
會長事務煩忙, 但他會給你回覆, 請耐心等候呢~
有關活動既事項, 只會在總壇公佈, 會員才能查閱

引用:
原帖由 Marco0208 於 2009-4-27 05:09 PM 發表 查看引用來源

你咁心急做咩呢???
要入會就要交齊野,合格就自然有得玩,入左會,你就知幾時有得玩 ,你係哩度問,我地都唔會答你

哇~~我又黎支持下先 ~~

愛美愛美,我買左D蜜糖梅酒同choya呀~~~~預左你架~~~~

引用:
原帖由 Marco0208 於 2009-4-27 04:50 PM 發表 查看引用來源
擾亂公安的行為???

This party in Mainland ga????
公安即係公共安全呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆