上一頁下一頁
發新話題

遊戲王&遊戲王GX&5Ds1~29集

收藏  |  訂閱
83  7.8k

引用:
原帖由 ddickyyy 於 2008-10-12 02:19 PM 發表 查看引用來源

邊個97.4%??
我gx全集就98.1%,仲差最後一集....
另一個162-164既seed就差164集果少少....
有無人可以reseed呀....
我只係dl全集
e+ 97.8%
唔好用迅雷黎下載~~
迅雷上載好慢~

引用:
原帖由 殘風 於 2008-10-12 02:23 PM 發表 查看引用來源

我只係dl全集
e+ 97.8%
唔好用迅雷黎下載~~
迅雷上載好慢~
用緊uTorrent.....
之但係因為用bb25既關係,
就算我而家做seed都唔係個個人連到我...

仲差最後一集既gx....有無人可以reseed呀....??

回覆 53# 的帖子

己reseed gx系列全種子,種子做到11月份,之後的時間不定期做種
所以希望各位幫手留種,3Q:)

加上我有時侯電腦會關掉,所以要靠各位幫手做種:094:

引用:
原帖由 seechunyi 於 2008-10-13 02:24 AM 發表 查看引用來源
thx~希望可以dl到啦,
anyway,已經98.1%左兩三日....好多人都比人推上98.1%....

引用:
原帖由 seechunyi 於 2008-10-13 02:24 AM 發表 查看引用來源
唔知樓主而家有無reseed呢?
朝早九點到十二點都未有得seed.....
waiting~希望今晚ok啦,hx

遊戲王5D's
個個點睇架...PSP又睇唔到...= =

169-180..........99.9%
1-180..............98.0%
已經一星期了......求各位幫忙做種吧.....謝謝

回覆 58# 的帖子

5D's果個要用其他播放器睇,個人推介KMPlayer:094:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆