上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴甲

收藏  |  訂閱
121  3.9k

28/7 戈亞斯 主 1.9
上場作客高士路,下半場全場打少個,都能小勝1:0
最初以為係高士路問題,但睇琴晚又唔覺:029:
咁調返轉姐係 戈亞斯 全靠自己實力:023:
希望今仗能從作客虫身上再取三分:046:

回覆 #51 gmmarco 的帖子

1.9都合理!!
明高1.95會唔會咁高倍率!!:092:
雖然王牌射手走了,但球員狀態應該唔係太大問題啊!!:023: :023:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-7-27 07:45 AM 發表
深表同情:027:
但多謝你進貢畀我:096:
*職業賭徒*         2008-7-27 11:52 AM         積分 3000000                 積分轉出

:046:今晚再黎過

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-27 11:45 AM 發表
1.9都合理!!
明高1.95會唔會咁高倍率!!:092:
雖然王牌射手走了,但球員狀態應該唔係太大問題啊!!:023: :023:
某D球員對成隊波影響力大好大,但我都認同過份好分
呢場最好都係唔好玩:028:
同琴晚富仔一樣:046: 無左個中場就搞成咁,諗著仲有個華盛頓撐場...點知都係撐唔著:043:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-27 11:57 AM 發表

某D球員對成隊波影響力大好大,但我都認同過份好分
呢場最好都係唔好玩:028:
同琴晚富仔一樣:046: 無左個中場就搞成咁,諗著仲有個華盛頓撐場...點知都係撐唔著:043:
ST. PAUL 下盤 & 細 OR 半場和似穩陣!!
因為是上季冠軍讓對手都特別多,但今年表現都唔係有太大說服力!!:026:
應該隊波圖 會似昨晚哥列咁..打出代表作!!:035:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-27 12:12 PM 發表

ST. PAUL 下盤 & 細 OR 半場和似穩陣!!
因為是上季冠軍讓對手都特別多,但今年表現都唔係有太大說服力!!:026:
應該隊波圖 會似昨晚哥列咁..打出代表作!!:035:
琴晚哥列我已分析過 見佢近期盡量都唔想失分好博,亦見佢有一定既作客能力

但波圖基沙 輸4粒俾伊帕汀加我唔係幾接受到:026:
睇返佢作客好多時仲輸2粒以上

姑物論,聖保羅表現如何(完左自由盃後,佢表現已十分之穩定)
波圖基沙作客暫時都信唔過
主場就另計

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-27 12:35 PM 發表

琴晚哥列我已分析過 見佢近期盡量都唔想失分好博,亦見佢有一定既作客能力

但波圖基沙 輸4粒俾伊帕汀加我唔係幾接受到:026:
睇返佢作客好多時仲輸2粒以上

姑物論,聖保羅表現如何(完左自由盃後,佢表現已 ...
度士又點睇!!
今季大跌watt!!只是主場win了 e帕 &利 c!!華c作客又唔知踢到點!!出艾蒙度就打得唔錯!!海水對水兵,和波又唔似!!:027: :035:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-27 12:53 PM 發表

度士又點睇!!
今季大跌watt!!只是主場win了 e帕 &利 c!!華c作客又唔知踢到點!!出艾蒙度就打得唔錯!!海水對水兵,和波又唔似!!:027: :035:
呢場真係唔識..水鬥水

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-27 11:31 AM 發表
28/7 戈亞斯 主 1.9
上場作客高士路,下半場全場打少個,都能小勝1:0
最初以為係高士路問題,但睇琴晚又唔覺:029:
咁調返轉姐係 戈亞斯 全靠自己實力:023:
希望今仗能從作客虫身上再取三分:046:
琴晚重傷:028:

加插3X1:046:  
FC 橫濱   主 3.75 /+1 1.95
浦和紅鑽 客 3.05 /+1 1.7
戈亞斯    主 1.9

支持下ching先:071:

上一頁下一頁