上一頁下一頁
發新話題

叫雞.包夜..打只雞..真實故事.絕對原創..!

收藏  |  訂閱
174  38.7k

俾人$1500.就可以任人魚肉,重要打臉,話𦚵靠樣揾食,做你一單,惨過做成年.:122: :122:

就係你呢啲咁既人影衰哂港人....
唔怪得港人依家越來越唔受歡迎啦,
引用:
原帖由 qubeleyyeung 於 2008-4-15 11:31 PM 發表
路過...
覺得師兄打得好
後尾個千五比得更好
比D大陸雞知香港人唔係冇吉士
二來係大陸真係有錢大能晒
比多千五叫佢老母出黎比師兄打都得
如果你真係玩串咗個場,
唔好話千五, 萬五你都未必落到樓

正扑街,影哀香港:032:

有錢大曬,又係你自己口臭先,
唔鐘意人地咪換囉,
打女人正扑街黎
打女人好勁 打女人好有自專
但係公安寸你又唔咁打公安
鬼叫你先口臭,你好人好呀
咁怕唔好叫雞呀笨
仲未見過人打女人打到以為自己好勁通街唱既人

引用:
原帖由 tochun 於 2008-4-15 06:13 PM 發表

我系大陸既時間多過系香港既時間好多倍..!

大陸既生存方式就系咁...!

不過唔同人對同一件事有唔同睇法....尼個系個人價值觀既問題..!

都系果句...同有無錢無關...!
C-Hing我認同你講法, 我都系系大陸多過系香港.
你對佢(內地同胞)留手, 佢就食住上. 而最攞命系比佢食到你, 佢系唔會對你仁慈留手, 一定趕到你絶.
事實上, 我們香港各位C-Hing對內地同胞是絶對仁慈.
換著今次事件的男主角是台灣同胞, 打能完重要小佢(分分鐘係唔帶套內射), 小完重要唔比錢,
之後重要同佢媽咪投訴, 屈條女一獲甘, 睇吓可唔可以屈到條女賠返d心理創傷費.

不過, 換著是我, 我都唔會打佢, 只係唔比錢叫佢走, 叫媽咪換過件.
始終打女人不是一件好事, 佢哋(內地人)無品, 我唔一定跟佢哋無品, 這是個人修養問題.

X 有錢大晒咩 人地都有阿媽生 人地出黎做 唔係比你打家!

條女抵打,不過真係重手咗,嚇下佢咪算囉。

引用:
原帖由 jj8868 於 2008-4-19 07:19 PM 發表
個環境系...拒想要嚇我...!

話要拖馬...要打我..!

各位Ching以為拒系講笑..!

我可以保證..如果當晚我唔出手..我第二日一定比拒打..!

如果當晚我住一般既酒店..我一定會出事..!
唔好以為條女凈系嚇我...!
另外我做野有一定既分寸...我出手時都留左力..!
尼個系可以保障我既人生安全..!

上邊有Ching話..點解公安串..我唔打拒..!

可能系Ching比公安串得多既原因啦..!如果你長期同公安打交道..又點會比拒串?

我系上邊搵食...如果天地線都打唔通..我又點樣生存呢?

看完 無言 大家都有理

打得好 打得勁 
而家全中國d女都係咁抵打架啦(唔like我地hk果d)
而家係人都知香港人有錢 (比佢地)
心地唔好果d就成日唔抵得人咁
成日串77 正中打得少 打下佢岩架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆