上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
91  5.1k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-18 11:25 PM 發表

你呢排每次都買3x4,咁可能係因為你就快要發達了....:096: :036:
印象中已經買左4次....有2次定3次都係中一關...因為我買既係連贏位而唔係位置Q....實行一係唔搏...一搏就要...:096:

同你諗法一樣...就算我唔好彩3次都叮叮...都係40 x 3 = 120蚊既本錢...當然我有時有一關會買1 拖 2啦....都係200鬆d蚊...但係一個唔覺意有日手氣好d既中晒3關...就算得10倍都已經....:131:

唔好講咁多...下次齊齊排住隊問馬會索償加拿獎金....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-18 11:19 PM 發表

想做到必定比你可以想像既更難上十倍,你要有心理準備,而只要過到頭三個月以後就會較容易了,最後希望你真係會成功。:041: :036:  
都係博士最了解:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 11:32 PM 發表

印象中已經買左4次....有2次定3次都係中一關...因為我買既係連贏位而唔係位置Q....實行一係唔搏...一搏就要...:096:

同你諗法一樣...就算我唔好彩3次都叮叮...都係40 x 3 = 120蚊既本錢...當然我有時有 ...
講件真事你聽,小弟17歲就第一次中3x7Q過關了,:097: 而以你今日既選馬能力只要肯堅持,下季就應該有收成了。:131: :036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-18 11:40 PM 發表

都係博士最了解:096:
我其實唔係幾睇好, 因為見失敗既例子太多,但你唔好講比佢聽,所以特登揀細字搏佢睇唔到....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-18 11:44 PM 發表

講件真事你聽,小弟17歲就第一次中3x7Q過關了,:097: 而以你今日既選馬能力只要肯堅持,下季就應該有收成了。:131: :036:
哈...我信以kuskit兄既能力呢件真事發生一點都唔奇...我揀買3x4其實係因為小弟本錢細...唔可以玩太多關...買3x4仲可以有1關甚至2關有時想搏搏既買1拖2唔買單Q....其實雖然到而家都未真係收過錢...但係我覺得呢種以小搏大方式...只要10次中到1次3關....或者唔好話3關....中番2次2關...都已經一定有利可圖...:097:

每次40蚊就當係長期交租俾馬會租定部自助售票機吧...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 11:52 PM 發表

哈...我信以kuskit兄既能力呢件真事發生一點都唔奇...我揀買3x4其實係因為小弟本錢細...唔可以玩太多關...買3x4仲可以有1關甚至2關有時想搏搏既買1拖2唔買單Q....其實雖然到而家都未真係收過錢...但係我覺得 ...
我覺得如果唔係太大熱Q既話買3x7會比較有樂趣D....:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-18 11:57 PM 發表

我覺得如果唔係太大熱Q既話買3x7會比較有樂趣D....:041:
一場已經有錢收其實係好...但係因為3x7係小弟黎講開始有點兒犯本...所以好似尋日咁既case就唯有放棄單頭....因為3x7就焗我只可以買3條單Q過....唔可以1拖2 lu...:023:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-18 11:52 PM 發表

我其實唔係幾睇好, 因為見失敗既例子太多,但你唔好講比佢聽,所以特登揀細字搏佢睇唔到....:096:  
可以咁講:096:
人點會喜歡有束縛(紀律),永遠都係說易行難,:025:
我都係交左唔少學到及平衡到心態。:027:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-19 12:02 AM 發表

一場已經有錢收其實係好...但係因為3x7係小弟黎講開始有點兒犯本...所以好似尋日咁既case就唯有放棄單頭....因為3x7就焗我只可以買3條單Q過....唔可以1拖2 lu...:023:
因為買3x4Q如成日中一關,正常人就會好容易選擇放棄...:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-19 12:10 AM 發表

因為買3x4Q如成日中一關,正常人就會好容易選擇放棄...:041:
哈...係....因為中一關有好多人都會頂頂地...其實我都係睇分頭囉...如果3關有2關都係得10倍樓下既話...咪買3x4囉..如果關關都30倍打上既...我唔介意擺多30蚊係馬會度做住按金先架...:096:

其實我有時買3x4咪即係買3x7....因為好多時即場又係會補番單Q落去...哈...諗諗下都唔知同買3X7有乜分別...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆