上一頁下一頁
發新話題

馬迷進級隻揪隻---8强

收藏  |  訂閱
61  1.3k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-18 12:58 AM 發表

:071: 一定:098:  
咁!我果幾萬分,又接近一步?:025:

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-6-18 10:01 AM 發表

賽後檢討:097:

橫眉兄,我想問下你點解要揀健康特快??

係依個遊戲尾果幾場多數係要對決。

如果我冇揀第2/7場,你就會出局:030:
:041: 點解?買〔健康特快〕季初贏〔大富之星〕贏〔皇仁飛駒〕賽績幾好咪買囉:096:

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-6-18 10:01 AM 發表

:025: 唔係吹水呀!朋友!我全日心水係〔再度豪情〕〔森威力〕見冷過頭:044: 唔敢用呢〔比賽〕:044:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-19 12:54 AM 發表

:025: 唔係吹水呀!朋友!我全日心水係〔再度豪情〕〔森威力〕見冷過頭:044: 唔敢用呢〔比賽〕:044:  
咁咪贏大錢:131: :131: :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 08:23 PM 發表

咁!我果幾萬分,又接近一步?:025:
:131: 三萬分!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-19 02:27 AM 發表

咁咪贏大錢:131: :131: :071:
:025: 中QP :044: 輸三重彩:043:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-19 03:34 AM 發表

:025: 中QP :044: 輸三重彩:043:  
搞乜野:030: 大紅人--無要:044: aa 推介:041:

引用:

運氣都好重要....

橫眉努力呀,,,,要冠軍呀,,,:036:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-6-19 09:49 PM 發表
橫眉努力呀,,,,要冠軍呀,,,:036:
:071: 多謝支持!〔姑姑〕:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆