上一頁下一頁
發新話題

* 心 * 水 * 交 * 換 * 站 ******(冷馬搏一搏)

收藏  |  訂閱
69  2.0k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 07:17 PM 發表

賭馬輸嬴梗有..我周時都輸下嬴下架啦...:032:
星期三再黎過:071:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-28 07:13 PM 發表

:043: 多謝你既安慰...................:023:
我呢排刨果啲瓜晒,唔刨果啲走晒出嚟!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-28 10:07 PM 發表

我呢排刨果啲瓜晒,唔刨果啲走晒出嚟!:096:
教主呢嗰次一鋪"晒冷"功力我都仲記得, 你既評馬能力呢度好多人都肯定:071:

有贏有輸,細細地玩下:098:

引用:
原帖由 咪當我傻 於 2007-5-29 10:36 PM 發表
有贏有輸,細細地玩下:098:
我一直都係..........."雞仔注":027: :071:

我仲小,,,每日唔過百:071:

:035: 星期三谷草夜戰..................出野啦(啊, 係出招啦:097: )

靚花紋----呢啲五班賽, 買放頭一定好過買後上馬, 有能力追馬既良駒就唔使喺五班捱啦, 而今次介紹既靚花紋前速銳利, 呢場步速操控喺佢手, "啊巫"放馬有一手, 加上佢同"啊胡"合作成績都唔錯, 無記錯佢地上季都係拍檔, 今次胡新搵大鼻仔操刀應有心搏一搏, 入三甲無難度, 好彩啲贏埋都得:098:

新勝威----上仗出閘意外當無跑過, 跑完騎練立即要求小組查看出閘影片, 可見騎練都認為出閘唔公平而大敗, 並非馬匹實力不足而大敗...., 今次有上次咁差劣既賽績實成半冷門, 形勢有變, 呢次有倍率同場今次抽得靚檔就追多次佢, "滇仔"已成葉厩殺手, 亦係近期當旺騎師, 今次一出閘守番個靚位叫糊(另一快馬"起得勁"抽衰檔十一位), 機會相當樂觀, 小弟週三投注重心馬, 希望有所收成......:071:

買個孖寶都好喎..........:098: :097:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-29 11:26 PM 發表
:035: 星期三谷草夜戰..................出野啦(啊, 係出招啦:097: )

靚花紋----呢啲五班賽, 買放頭一定好過買後上馬, 有能力追馬既良駒就唔使喺五班捱啦, 而今次介紹既靚花紋前速銳利, 呢場步速操控喺佢手 ...
新勝威,,,,,暫時7.3倍,,,我都鍾意:131:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-29 11:26 PM 發表

靚花紋----呢啲五班賽, 買放頭一定好過買後上馬, 有能力追馬既良駒就唔使喺五班捱啦, 而今次介紹既靚花紋前速銳利, 呢場步速操控喺佢手 ...
I like both of the horses you selected.

Class 5, cheap horses, haha

as you said, it'll better to bet on some frontrunners than choosing horses coming from behind...

Good luck!

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-29 11:29 PM 發表

新勝威,,,,,暫時7.3倍,,,我都鍾意:131:
嘩!依家仲"正", 有十二倍啊, 咪走雞:071: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆