上一頁下一頁
發新話題

[其他] 小弟今晚對歐聯既睇法和解答巴打早前問既問題!

收藏  |  訂閱
335  13.7k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-26 11:54 PM 發表

講錯了,這些都是小弟淺見,不一定會中,還有就是盡量賭小一點,不要賭太大,小賭就可怡情!:005:
西野兄

AC的讓球太少, 有些傀 leee

西兄.其實里昂呢場既初盤賠率既水位係咪叫高呢...對於呢隊超班波.冇理由得2倍.應該仲低d.

睇西兄咁講法~~我條4x5 -o- 中既機會都幾高@@

引用:
原帖由 sauuas 於 2006-9-26 11:55 PM 發表
西兄.你記得我嘛.我send左好多封email比你.你收到我個email未呀
我個email俎email][email protected][/email]
唔好意思,因為實在太多e-mail,所以小弟做到只能盡量回覆多點,希望巴打唔好介意這麼慢!:005:

thx西嘢兄~~~~~
我買咗條3串3
rm*celtic*ac
希望有錢收la XD

西野兄~如果當我地係兄弟既!轉壇記得通知聲!唔係我會怪你丟低d手足架(講笑)
我地都仲想同你一齊研究波經^^贏多d

引用:
原帖由 Protection 於 2006-9-26 11:57 PM 發表
西野兄我想要個參考表 ? 我e-mail [email protected]            多謝你!!
雖然唔係D貴重野,但係小弟會以抽籤e-mail來公平地送給巴打們,希望能夠抽到巴打啦,唔好意思!:005:

引用:
原帖由 deformitychan 於 2006-9-26 11:59 PM 發表
睇左咁耐西兄既分析,真係學左唔少野
起碼知道自己諗得啱定唔啱

你的分析對uwants會員都很重要!!我真係要向你說一聲謝謝
:013::007:

希望你可以繼續幫助uwants的會員(包括我):014:

如果能夠令巴打學到野小弟都會好開心,在這都多謝巴打支持!:005:

hi....我上次跟你買波我都有中...
我想問下你個e-mail係咩....?
我個e-mail係....[[email protected]]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆