上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨家堅料!!!!又幫下brother又win錢先!!~9/9

收藏  |  訂閱
192  12.1k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:36 PM 發表

冇,我唔賭波,所以你唔駛擔心我會輸,不過我覺得你唔好惹我,我唔想鬧其他人,
我係針對成件事來睇,如果你係要嘈,我唔該你搵d point出來先,
唔好一味得個肓目支持者既理由是但up,
不如你問佢,第一次買巴西場 ...
人地買幾多錢係人地o既事!自己跟唔跟係另一回事!人地中得多你唔抵得呀!咁我跟左兩次,兩次都中!無得講啦!中左你又話人9up,你咁堅你又唔俾d tips出黎!

引用:
原帖由 KK_kth 於 2006-9-9 02:38 PM 發表
997無需同佢吵,由得佢,
有個朋友講得對,大家是欣賞你有好貼士都同人分享
又一個支持者,真係晒鳩氣,想問你點樣定義一個貼士係好貼士?
係真係內幕定係自己心水,2樣野係唔同,
而家我成件事針對佢幾點,佢連一個回應都冇啦,衰左啦...
佢搵乜同我嘈...= =:022:

引用:
原帖由 max1987 於 2006-9-9 02:39 PM 發表

人地買幾多錢係人地o既事!自己跟唔跟係另一回事!人地中得多你唔抵得呀!咁我跟左兩次,兩次都中!無得講啦!中左你又話人9up,你咁堅你又唔俾d tips出黎!
你唔係真係信佢中咁多呀?叫佢出來証明下啦...
係你d咁戇鳩既人先信...真係同你講多晒氣...:008::022:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:43 PM 發表

又一個支持者,真係晒鳩氣,想問你點樣定義一個貼士係好貼士?
係真係內幕定係自己心水,2樣野係唔同,
而家我成件事針對佢幾點,佢連一個回應都冇啦,衰左啦...
佢搵乜同我嘈...= =:022:
就算係自己心水又點呀!咁人地而家中左!你吹得人脹咩!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:44 PM 發表

你唔係真係信佢中咁多呀?叫佢出來証明下啦...
係你d咁戇鳩既人先信...真係同你講多晒氣...:008::022:
人地中幾多關你lun事咩!又唔會同你分o既!

引用:
原帖由 max1987 於 2006-9-9 02:44 PM 發表

就算係自己心水又點呀!咁人地而家中左!你吹得人脹咩!
我唔會比貼士,因為做人係要負責任,我唔知你幾多歲,但係點都有人教過你講野係要負責,
我重申一點,心水同獨家內幕貼士有好大分別,你如果係心水發帖大家跟唔跟一件事,
但係將自己心水來講係獨家料,咁樣真係累死好多人,有d好戇鳩既人真係先會信佢d係獨家料,
人地走投無路睇到堅料訓身落去,輸左呢d咪害鳩死人囉..

嘈咩嘈 !!
一陣睇結果咪知囉 !!

想俾人 ban a/c 咩 !?

ps. 大家都係上o黎吹水o者 ! 我係路過o既o者 .... :024:

呢度D貼士只係俾人睇...人人都可以睇...又唔係攞支槍指住你個頭叫你買...信既可以跟,唔信既可以唔理.....10萬蚊買一場波的大有人在啦.....

唔該...人地比tips..關你咩事呢?得閒無野做??出post是每一個人的自由
看完了可以唔信...可以唔買..但就不要這麼冇品..在這裡用粗口罵人..這麼無品....

引用:
原帖由 KENNY8192 於 2006-9-9 02:53 PM 發表
呢度D貼士只係俾人睇...人人都可以睇...又唔係攞支槍指住你個頭叫你買...信既可以跟,唔信既可以唔理.....10萬蚊買一場波的大有人在啦.....
同意你頭幾句,但最後就搞笑d,鬼唔知百幾萬一場波都有人買啦,千幾萬叫隻雞都有,
問題係997係咪真係買10萬波膽,定係係度吹水當神話,
鬼唔知大有人在...真係香港人....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆