上一頁下一頁
發新話題

開始左俾老婆去happy #13#43#51#90#150

收藏  |  訂閱
231  138.9k

Sorry呀,呢兩日多野做
佢地落度去,老婆就同我講,個度會好嘈,未必聽到電話或者玩緊,未必成日覆度我,我就話你要keep住同我報告做緊乜,佢話ok盡量覆,有機會玩電話就覆,我都好期待佢地做緊乜。開頭佢都搵得幾密下,後來就好耐先覆一次,仲有一次個男仔見到係我覆佢,須然我地唔係好識大家,但我諗佢肯定覺得好正,有機會扑人妻。去到差不多12點,佢應該要夠鐘返黎,我就搵得佢密左,仲打俾佢,但佢無覆我,個個心情真係形容唔到,因為係第一次,好想佢俾人扑,但又怕會後悔,但我頭先未射,仲keep住好high既心情。過左12點,佢終於打俾我,頭先淨係文字,唔係好知佢實際係咩情況,但一聽到把聲,已經知佢死緊,把聲好淫,又醉醉地,真係正到不得了,佢話佢同佢轉左場,一路係一齊,無機會覆我,我問佢做左乜?又講笑咁講,係咪同人搞緊野呀,佢話你估下,我就一路打住飛機問,肯定曳啦,佢話無,淨係攬下,跳下舞,我話夠鐘啦,仲唔返,但佢知我係俾繼續玩,佢就話,你唔係好想我出去玩咩,係咪要我即是返呀,不如俾佢玩多陣,我就話好啦,一定要keep住覆我。
相信大家都估到今晚佢肯定會俾人搞埋,但個刻其實我都係估淨攬下錫下,就返,等我真係ready,先俾佢搞。就係咁我每隔幾個字就搵下佢,但就一路無覆過我,成晚我一路keep住等佢,到大約3,4點,電話就響起左....

同老婆做完冬先放出去玩過啦😍

回覆 51# lovespeu 的帖子

去到3.4點應該俾人食左2-3次啦

好緊張,快d update

引用:
原帖由 lovespeu 於 2019-12-22 15:17 發表 查看引用來源
佢地落度去,老婆就同我講,個度會好嘈,未必聽到電話或者玩緊,未必成日覆度我,我就話你要keep住同我報告做緊乜,佢話ok盡量覆,有機會玩電話就覆,我都好期待佢地做緊乜。開頭佢都搵得幾密下,後來就好耐先覆一 ...
師兄你有冇諗住親眼睇住你老婆比其他男人搞

引用:
原帖由 lovespeu 於 2019-12-22 15:17 發表 查看引用來源
佢地落度去,老婆就同我講,個度會好嘈,未必聽到電話或者玩緊,未必成日覆度我,我就話你要keep住同我報告做緊乜,佢話ok盡量覆,有機會玩電話就覆,我都好期待佢地做緊乜。開頭佢都搵得幾密下,後來就好耐先覆一 ...
C兄個晚老婆同人搞完,返到屋企你有冇執返劑?

親眼睇住佢點屌先至爽
引用:
原帖由 不吃喵的魚 於 2019-12-22 22:29 發表 查看引用來源

師兄你有冇諗住親眼睇住你老婆比其他男人搞

緊張。期待師兄 update

如果係偷睇仲過癮
引用:
原帖由 goldfish88 於 2019-12-23 00:33 發表 查看引用來源
親眼睇住佢點屌先至爽

引用:
原帖由 88yes 於 2019-12-23 10:14 發表 查看引用來源
如果係偷睇仲過癮
可以睇到老婆真實淫賤既一面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆