上一頁下一頁
發新話題

油麻地新樓上竇

收藏  |  訂閱
83  22.7k

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-1-7 23:29 發表 查看引用來源
同意, 低調些好D, 費事害死間場阻人發達, 又搞到大家少左個地方玩!
另一方面,舖頭冇生意又係執笠。

早陣一網友推介我試另一間住家feel竇,嗰度有開大,啲女仔好傾、做落好投入,可惜樣子好一般。

我試咗兩個女仔,我見同佢哋砌嗰陣幾好玩,想再搵,佢哋嚟咗幾日都話冇生意唔嚟喇。

以前尖沙咀有啲水療場會有女仔長駐,就算係7日嘅都經常嚟,人客知道個女仔咩樣、身材、服務點樣、大家之間有冇feel至嚟幫襯,於是客源穩定。

而家啲女仔供應唔穩定,留唔住人客,調番轉亦都留唔到女仔,人客周圍試,於是客源更唔穩定。

轉了188channel, 冷清好多.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-1-9 09:58 發表 查看引用來源
轉了188channel, 冷清好多.
冷清啲都好嘅,唔好太揚,唯一就係驚佢有一日執鬼埋呢度啫。

唔單止個市冷清,討論區都冷清,想知多d夜遊資訊都難。

引用:
原帖由 eg9523 於 2020-1-9 16:57 發表 查看引用來源
唔單止個市冷清,討論區都冷清,想知多d夜遊資訊都難。
所以呢,係連鎖效應嚟嘅,互相影響嘅。

人客唔幫襯,令場冇生意;場冇生意,令啲女唔嚟;啲女唔嚟,令場少咗女玩;場少咗女玩,令人客唔想幫襯。

呢個係惡性循環。

亦令討論區冇嘢講,少咗資訊,玩嘅意欲亦少咗…

確係相當冷清人影都唔多個😩

希望唔好執鬼埋, 經濟轉差都會有些影響

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-1-9 19:14 發表 查看引用來源
所以呢,係連鎖效應嚟嘅,互相影響嘅。

人客唔幫襯,令場冇生意;場冇生意,令啲女唔嚟;啲女唔嚟,令場少咗女玩;場少咗女玩,令人客唔想幫襯。

呢個係惡性循環。

亦令討論區冇嘢講,少咗資訊,玩嘅意欲亦少咗… ...
過去7個月, 想屌閪都要黃昏前去, 10點收地鐵. 星期六/日, 更加避免去. 希望2020(立法會選舉前)會平靜d啦!

ching, mind to PM detail?

I also wanna to give it a try!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆