上一頁下一頁
發新話題

知性女秘書日誌 #38 #90 Part3

收藏  |  訂閱
95  58.7k

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-11-4 03:26 PM 發表 查看引用來源

唔好話你地睇到硬哂,我打篇文都打到硬哂。
有晒晝面,非常引人入性。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-11-6 06:49 PM 發表 查看引用來源
重有冇part3
潛左兩日,做野好忙,有時間會出既。
琴晚同佢夾左個時間住左晚酒店:smile_40::smile_40::smile_40:

重keep 到米有排玩!勁正

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-11-7 01:42 PM 發表 查看引用來源

潛左兩日,做野好忙,有時間會出既。
琴晚同佢夾左個時間住左晚酒店:smile_40::smile_40::smile_40:
宜家仲有冇同果條女keep住?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2019-11-7 02:49 PM 發表 查看引用來源

宜家仲有冇同果條女keep住?
有啊...一直都有 因為工作關係都經常見面 所以間唔中都有

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-11-7 04:09 PM 發表 查看引用來源

師兄真係好好運,好好keep住有排開心🥳

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-11-7 04:09 PM 發表 查看引用來源

你有冇老婆?小心

依D 秘書真係正

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2019-11-7 05:02 PM 發表 查看引用來源

你有冇老婆?小心
師兄唔仔細睇文,有個信教女友:smile_45:

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-10-31 04:12 PM 發表 查看引用來源
小弟前後係香討都十零年,近幾年先接觸引版,一直都係齋睇姐。
今次第一次想分享下近排既艷事,就開左新ac啦,舊ac好多朋友知,背景有D長希望大家睇落去啦。

小弟今年廿中左右,可以叫我做D,有個拍拖一年既女友,無性,係一間中資大公司工作,做行政兼任老闆秘書,經常出差,亦會遇上各種形式既人。
今次既女主角係Fiona,F小姐,佢係近排同某外國公司合資項目既老細既秘書,係個女強人,三十中左右,辦 ...
師兄識玩 平時工作所見 班老闆D女秘書個個眼高於頂 睇得上你似乎你都有過人之處啵
F會唔會已經平時服侍開老闆架 有事秘書幹 無事幹秘書 都算經典對白啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆