上一頁下一頁
發新話題

再西營盤工作!(蛇王)

收藏  |  訂閱
79  18.8k

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-9-6 11:39 AM 發表 查看引用來源

是,第二次去,我同他說想小休一下!
師兄,她有冇解甲?佢對波型,真的不錯
多謝C hing, 今日去咗。
樣:ok 可接受
波:34B/C.波型好Ok。真波
年齡:一啲唔老。近40
主動:主動性高,只要你俾意見,佢都會做。不過健談些少,可改善
環境:清潔
有錢會再去

引用:
原帖由 peter1975 於 2019-9-11 02:46 PM 發表 查看引用來源

多謝C hing, 今日去咗。
樣:ok 可接受
波:34B/C.波型好Ok。真波
年齡:一啲唔老。近40
主動:主動性高,只要你俾意見,佢都會做。不過健談些少,可改善
環境:清潔
有錢會再去 ...
主動解甲?
上次去可以伸手入底,掃下毛毛🤪

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-8-18 09:14 AM 發表 查看引用來源

四魚⋯⋯連出!
大約50分鐘左右
打個HJ要4魚,好貴

引用:
原帖由 hoh998 於 2019-9-12 03:17 PM 發表 查看引用來源

打個HJ要4魚,好貴
好平㗎喇

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
継上次有鬼條街,泰按後!
今天在麥當勞附近工作,搞定後,又有時間,就上了一間足仔!!有小小驚喜,我估大家在西營盤按都估到C9多⋯⋯今次都不大期待,至在攝時間!
咁,開門上一層見一個師傅,染了一頭髮非常搶眼的!咁問好價錢,又是公價的!咁按啦!P1,有心有力!有傾有講!
P2,就落油!估不到主動叫我解扣,揸下!之後射了!之後交換V7!她好似有私做⋯⋯ ...
開大?

引用:
原帖由 hoh998 於 2019-9-12 03:17 PM 發表 查看引用來源

打個HJ要4魚,好貴
師兄如果知有"真按+HJ" 有4魚以下,
仲要60分鐘以上,如有,請介紹分享下.
:smile_55:

引用:
原帖由 eg9523 於 2019-9-16 01:10 PM 發表 查看引用來源

師兄如果知有"真按+HJ" 有4魚以下,
仲要60分鐘以上,如有,請介紹分享下.
:smile_55:
X2

昨晚收夜,試了檔新嘢!
上環,正中間大廈!網有出廣告大家估下
在2樓!看相見幾靚,同價$合理,又在附近上班!試下!開門C9⋯⋯估計之內
問好價入房,是新頂手!
環境不錯!幾新,可惜不夠冷氣!
P1:舒服,有心!有聊天!她說之前SSP做!
P2:諗住手作仔,點知佢說5魚,口爆!
我怕怕,同CF,不算靚!手作可以了
可隔底摸,同揸奶,冇解甲!
400,想鬆下可以一試ps:CF真的普通C9一個,不要期望!昨晚上冇其他CF!

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-9-16 02:54 PM 發表 查看引用來源

X2
我知本版有個 398. / 60分鐘以上添,  當然包 HJ. :smile_44:

引用:
原帖由 qt301 於 2019-9-17 10:23 AM 發表 查看引用來源

我知本版有個 398. / 60分鐘以上添,  當然包 HJ. :smile_44:
果然是4魚以下!😂
398⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆