上一頁下一頁
發新話題

淫妻偷食記(重開) 文#25 #49 #65 #89 #103 有相#3 #65 #89 #103

收藏  |  訂閱
138  44.9k

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 08:53 PM 發表 查看引用來源
大家也許會好好奇我同c如何把持得住,只可以說我有我的顧慮,加上當時的我心態仍然想做一個好老婆吧,所以不敢踩過同C的底線。不過之後我同C偶然都有見面,只係沒有再進一步的行為。
後來有一晚,我地出左去食飯。今次,小vi5玩戰鬥格,純粹普通背心短裙加黑絲應約。
食完飯之後,本身打算散完步,便和c各自回家。在陰暗的路上,我和c拖著手走,他笑說我好像吸血鬼,會把他搾乾。我們一直走到他的母校,走了一圈之後 ...
手拖手咁大胆  

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 08:53 PM 發表 查看引用來源
大家也許會好好奇我同c如何把持得住,只可以說我有我的顧慮,加上當時的我心態仍然想做一個好老婆吧,所以不敢踩過同C的底線。不過之後我同C偶然都有見面,只係沒有再進一步的行為。
後來有一晚,我地出左去食飯。今次,小vi5玩戰鬥格,純粹普通背心短裙加黑絲應約。
食完飯之後,本身打算散完步,便和c各自回家。在陰暗的路上,我和c拖著手走,他笑說我好像吸血鬼,會把他搾乾。我們一直走到他的母校,走了一圈之後 ...
C經驗不足,慢慢黎,最緊要有妳指教啊。

睇見都想用手感覺下

引用:
睇嚟師姐對呢次嘅正式埋牙失望噃!對方條啫唔正,冇技巧,ㄧ味粗魯,都係做番soul mate算了!

引用:
仲口爆埋 正

c姐真係大波 做到你sp真係有性福

全力支持,高汁人妻

報到~~~~

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-8-6 01:24 PM 發表 查看引用來源

同感,作為人妻,另一半對性淡泊,真係好sad
同樣,作為人夫,另一半對性冷感,也很不爽。。。

師妹真係好雙乳,咁既埋牙,玩得唔盡興。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆