上一頁下一頁
發新話題

我被人控制高潮

收藏  |  訂閱
79  29.7k

調教原來係咁,奴係奴緊都唔知。

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-25 03:14 PM 發表 查看引用來源
同老公做完之後兩日,因某D事,我搵咗個藉口打電話比A。其實大家都心照,所以個晚我上咗A屋企。

初初我地都係傾下普通嘢。A明知我想點,但總是把話題帶䦕。慢慢是我把話題帶到老公到。話咗比佢聽嗰次老公口爆我,但我就滿足唔到。

A在我耳邊輕聲叫我去沖涼好似上次咁,佢話以準備咗一把新剃刀。之後我好似上次咁把以有少少的隂毛再剃光,然後就脫光所有衣服出來。

A好似上次咁玩我,令到我長時間在高潮 ...
你都有M奴性格啦

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-25 03:14 PM 發表 查看引用來源
同老公做完之後兩日,因某D事,我搵咗個藉口打電話比A。其實大家都心照,所以個晚我上咗A屋企。

初初我地都係傾下普通嘢。A明知我想點,但總是把話題帶䦕。慢慢是我把話題帶到老公到。話咗比佢聽嗰次老公口爆我,但我就滿足唔到。

A在我耳邊輕聲叫我去沖涼好似上次咁,佢話以準備咗一把新剃刀。之後我好似上次咁把以有少少的隂毛再剃光,然後就脫光所有衣服出來。

A好似上次咁玩我,令到我長時間在高潮 ...
一切已完!
指既係你既正常婚姻生活,完全地你自已瓦解了自已矜持,不過其實並不是表面咁完全,對方明顯用上高明手段引導你內心矛盾,當然開始時係未清楚你性生活上既問題,但試問一個女人點可能對非親密男性下輕易透露這種私事?對方憑呢種舉動就知道了你底牌,知道你正正處於作為一個女性情同慾上最旺盛的階段,這種旺盛令你變得脆弱同迷失,因為你確實對慾望既充實,身心上係極到需要沉溺,對慾火既享受完全釋放,就是這種陰差陽錯下遇上這個人,他不用吹灰之力令你既理智瓦解,甚至係得勢不饒人用了激將法,令你有倒氣心態下豁出去接受他既挑釁,對方知你當時進退兩難下,而且你主動在先,好自然起懷柔方式的挑釁下,你會錯下去,因為那刻你覺得自已主動除下人妻底線既衣服,已經變得被動下,他反而刻意要你沖涼,其實看似讓你冷靜,其實已經係試緊你的底線,由你開水喉一刻,他便知你逃不掉,因為沖涼不會令你得到冷靜,反而容易之後挑逗你肉體時,不用擔心你會忽然要求沖涼下既猶豫,你要離開其實著回衫便可,可需要冷靜?反而在浴室下他要剃清恥毛,就是迫你自已同引導你,令你錯誤覺得剃掉才是出軌的底線,你一剃就間接就已經默認會配合他既要求,但重點關鍵係…之後你所作出既選擇,對方變成唔有強迫或引誘你,係你自已一廂情願既選擇,更加註定你以後既主動權徹底失去,在他面前你連半點作為人妻既貞節都被撕破!而且從他之後使用既道具,就已經確定他是這類人,再加上故意講綠㡌的感覺,完全促成令你迷亂成為他淫亂下淫盡可夫既女人,只少這種情況,你可能從來無想過自已會咁發生起現實中,之後他成功地無力自控下令你的高潮被他牽引,甚至係種拘束,更令你開始覺得已成為他的慾物,完全失去作為人妻既矜持,所以確實真係一切已完,你會步入日常生活中被他不停引導下,慾火無法壓止被挑撥,會被佢更進迫地做出更羞恥既配合要求,但你由自願起他家除衫一刻開始,你已經完全被俘虜,可怕既係之後你好清楚自已面對性慾挑撥下,會身不由已服從,無論願不願意下,起他面前完全被他主宰你既身心,做出更羞恥既你!

被調教成淫奴仍不自知,只知自己被挑起條淫根,自認只係淫娃,我諗師姐好快會被要求玩多P了!

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-7-26 03:46 PM 發表 查看引用來源
被調教成淫奴仍不自知,只知自己被挑起條淫根,自認只係淫娃,我諗師姐好快會被要求玩多P了!
怕且係被嗰位男人,掌控主導性慾下,不知點進退多D,始終連反面既能力都無可能做到!

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-23 03:37 PM 發表 查看引用來源
原來真係有高手,事源最近有很多煩惱事,找了一位男性朋友(叫佢A啦)傾吐下。他是老公的朋友的朋友,不過就同我熟D,所以上咗佢屋企。傾乜唔多講,不過傾傾下講到我同老公的性生活。講到自己都有D痕,主要由於過去一年老公都無法令我得到好好的享受,我唔係淫,都係普通女人,都想享受一下性高潮。之前老公都俾到我,我都享受過。但這一年唔知發生什麼事,老公每次都好快就完同有時都起唔到。我又唔知點同佢講,只好話下次會好 ...

好正呀
唔好比佢停

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 10:46 發表 查看引用來源

我30中,老公40尾。
唔怪得啦,啱啱入左依個年齡,男既跌volt啦

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2019-7-27 08:23 AM 發表 查看引用來源

你講女人入咗呢個大食階段?

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2019-7-27 08:23 AM 發表 查看引用來源

一來睇工作,二來睇個性,三來都要睇女伴既互動!

女人三十都開始大食了。樓主應該開始越來越享受。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆