上一頁下一頁
發新話題

點解一個夾的SP咁重要? P.1有相

收藏  |  訂閱
105  28.7k

agree.. 要搵個夾,又體貼自己嘅人唔容易。

你個sp好好屌甘😍😍

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-7-5 09:26 PM 發表 查看引用來源
我相信大部份大埔人都慣咗就對方架啦...因為除咗上水粉嶺沙田之外去邊都要起碼一粒鐘.....所以師兄能夠體貼地選中間位置無疑係窩心既舉動
住大埔就真係大家要就。九龍塘係唔錯既選擇。

引用:
原帖由 amen923123 於 2019-7-6 12:06 AM 發表 查看引用來源
永遠只有妒忌😍😍
唔駛妒忌喎,平時唔好亂食,比心機經營任何既關係都會遇到既

引用:
原帖由 feibutt1 於 2019-7-6 07:03 AM 發表 查看引用來源
Ching, 想知你點識得呢位咁夾的SP? 係同事還是朋友關係開始的?
好多年前交友網識既,不過嗰陣大家冇拍拖,大家都想搵拍拖對象,不過又覺得唔係咁夾,食過幾次飯不了了之,幾年後先做SP. 所以世事既野,估計唔到,

引用:
原帖由 leechi1978 於 2019-7-6 09:35 AM 發表 查看引用來源

同意師兄所講的"夾",關係需經營,重質量,享受細節,但試問有幾多女性,也是同樣的諗法,更加重要,有幾多女性肯打開心窗俾你進入,特別是性,所以恭喜師兄得一知已 ...
重點係要對方信任你,放心交個身體比你,比大家可以探索下可能性。坦白地話比對方知點可以令大家舒服啲。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-7-6 09:44 AM 發表 查看引用來源
如果不夾的,真是很痛苦,會由樂事變苦事
最理想的SP,就是只要互相毫無保留地給對方性滿足,如魚得水之歡
毫無保留是重點

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2019-7-6 10:59 AM 發表 查看引用來源
自6月份心情都好差,
最近識了2個C9,
其中一個好主動約你的了,
但除了吃了2,3次飯,
没心情攪嘢。
我完全明白呀,整個六月又攰又冇心機。

起码多个选择。。。。

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2019-7-6 03:33 PM 發表 查看引用來源
恭喜C兄!
btw 我諗刪返71果度好D 保護自己啊!!!!
冇野要擔心,行得正企得正。不過多謝提醒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆