上一頁下一頁
發新話題

JDWS 無心插柳食咗餐好

收藏  |  訂閱
75  29.4k

引用:
原帖由 9440940964241 於 2019-6-15 10:08 PM 發表 查看引用來源
早兩日去試,打電話聽聲起碼40幾阿嬋,正想縮,但諗起樓主金漆招牌,一於照去馬。出lift右轉幾步再過灰門,條女開條門罅拉我入屋。昏暗燈光下隱約見到條女30左右,整容樣,幾好身材。流程大致對板,同樓主所講差唔多。此女係食服務,樣麻麻,真波但大釘,4舊不過不失啦。 ...
報告不可盡信,因人而異,可能c兄靓仔過人,女女先好服務

已經換咗人!新人服務不錯,但胸不大,様OK。這個價錢,算抵啦!

引用:
原帖由 9440940964241 於 2019-6-15 10:08 PM 發表 查看引用來源
早兩日去試,打電話聽聲起碼40幾阿嬋,正想縮,但諗起樓主金漆招牌,一於照去馬。出lift右轉幾步再過灰門,條女開條門罅拉我入屋。昏暗燈光下隱約見到條女30左右,整容樣,幾好身材。流程大致對板,同樓主所講差唔多。此女係食服務,樣麻麻,真波但大釘,4舊不過不失啦。 ...
琴日一朝去幫襯,大致相同

硬件上個樣弱少少,身材幾好
睇膚質係30歲樓下
服務係上上之選
有熱情有技巧

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

4台照片換左. 應該換左了...
禽日問師師拎左料無趕唔切試.
今日已經無了😭😭

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

咁多客,你驚佢唔返嚟咩!

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-6-14 04:09 AM 發表 查看引用來源

6台廣告全部都無寫樓層,檔檔都係要語音導航,若以而家9個為例,咪要中伏8次先得1劑可以收貨﹖咁其中報稱40G嘅大波波都係伏嚟架﹖:smile_27:  咁揀甚麼大no.數字先啱﹖  :smile_41: ...
40G 咁勁,胸奴人啱哂
服務滿意嗎?

引用:
原帖由 kalok2009 於 2019-7-5 04:49 PM 發表 查看引用來源

40G 咁勁,胸奴人啱哂
服務滿意嗎?
你可剔除這位, 當年佢初出道, 工作室還在"出入XX"大廈時己試過, 波大無蘿, 如果一如既往嘅流程, 都幾催鈡吓

引用:
原帖由 da_dom4000 於 2019-7-5 08:52 PM 發表 查看引用來源

你可剔除這位, 當年佢初出道, 工作室還在"出入XX"大廈時己試過, 波大無蘿, 如果一如既往嘅流程, 都幾催鈡吓
多謝師兄相告
試左呢位'形狀'阿姨,dolina,真係伏到福街
全程約30分鐘裏面,接咗最少6次電話
(其中有一次有位師兄,話十分鐘之後先上到嚟) 大佬!你係消費者,我都係消費者呀,人都未到,唔使又打電話上嚟下化
下路不通,更何況其他師兄所講嘅,指插,69,搶韁…
到好似有feel嘅時候
仲要兩個電話一齊響,阿E又去接電話。
冇哂mood,死chok爛chok,打機打到我痛,所以先叫佢停手
到沖涼嘅時候, 又吹9我快啲,等佢接埋下一個客嘛,仆街真係火都嚟!
呢位'形狀'阿E自認好好生意,好忙架
只歎自己冇運
DM報告完畢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆