上一頁下一頁
發新話題

第一次做女奴

收藏  |  訂閱
107  17.1k

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-6-10 02:30 PM 發表 查看引用來源

係你出閃卡引佢入性!你洩洩呀!
正常咸濕男人都會落搭,除非佢唔鍾意大波+長腿😜

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-10 11:19 PM 發表 查看引用來源

我喜歡係床上俾對手讚我淫🙈
估到啦,以前有位sl外表斯文,但原來like玩老强…………

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-11 03:10 AM 發表 查看引用來源

正常咸濕男人都會落搭,除非佢唔鍾意大波+長腿😜
你有齊兩樣,我都想做你朋友,多D溝…………通!

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-10 01:51 AM 發表 查看引用來源

下次會影😊
如果玩夾腸,真係影黎睇下c姐  thz

引用:
原帖由 肥星星 於 2019-6-11 10:03 AM 發表 查看引用來源

如果玩夾腸,真係影黎睇下c姐  thz
好少玩夾腸仔

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-10 12:59 PM 發表 查看引用來源

淫唔淫就見仁見智,不過我外表好斯文,唔似淫娃😏
我最喜歡你這種...外表斯文

羨慕死人喇

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-10 12:07 AM 發表 查看引用來源
話說跟SP R先生也識了2年多,但最近才發現對方喜歡玩BDSM,當日下午很熱,入到酒店房R先生已經忍不住隔住衫摸我對36C的波,於是我索性脫光方便佢摸我!當佢摸到我很想要時我幫佢除褲然後將佢嘅寶貝當冰條的啜及奶,並不時望向訓在床上的R先生,R先生話我好淫🙈⋯⋯

幾分鍾後當我以為R先生起床去攞套時,佢突然從背包取出非電動的肉色的假狗丶眼罩及手扣,清洗乾淨假狗之後R先生幫我戴上眼罩及手扣,然後先 ...
四只手指點插入去呢?

最好比人扑緊時..又咬唇, 又反眼...甘就真係淫上淫了....
用口吹果陣..仲要吐口水落去條野到..不過要慢, 要長...拉到口水絲呢.甘就仲一流
引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-10 11:19 PM 發表 查看引用來源

我喜歡係床上俾對手讚我淫🙈

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-6-12 02:43 PM 發表 查看引用來源
最好比人扑緊時..又咬唇, 又反眼...甘就真係淫上淫了....
用口吹果陣..仲要吐口水落去條野到..不過要慢, 要長...拉到口水絲呢.甘就仲一流

師兄,你會唔會睇太多AV?🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆