上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.5k

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-3-21 05:13 PM 發表 查看引用來源
現在粥街新店嗰件C8 除左個心口,外型同以前啲c8 同級別,都姣姣地,不過撂水就零分!black list

現今海廟旁都有件細粒c8,樣都OK,一樣寧波微步,但dup 同出火比較認真,唔會乱撂水,但比較cool 。開唔開大就因客而定。開大就狮子開大口。 ...
足街件屈水C8,我試過之後找鼓油投訴佢屈水,因我同鼓油都熟,鼓油叫我同C8講話識佢,我話有,都照屈,不過冇C兄咁貴😂,鼓油同我講佢唔C8啦,43歲,整過容先係咁樣,我當堂夢醒。

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-3-21 02:26 PM 發表 查看引用來源

以前,講紧初初只有醫街,海街就只有一間既時候,標準價80。
240就 45minx3。
講真,嗰時c8c9,又好野。
記得在醫街一件,专約佢晚上,上阁仔開大餐,大家都享受!直頭係情婦。開完餐仲搅住瞓覺,回力又來... 四個鈡先落來,都係俾4魚。後來佢話要結婚,马上冇做了。

以前的C8 真係正爆! ...
幾多年前 兄
而家我地呢一代真係食少好多好野

引用:
原帖由 uji_lover 於 21-3-2019 21:26 發表 查看引用來源

幾多年前 兄
08/09左右開始有 ssp 法仔帖

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-3-21 10:05 PM 發表 查看引用來源

08/09左右開始有 ssp 法仔帖
我之前有好幾年冇上香討,miss9咗:')

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 21-3-2019 22:56 發表 查看引用來源
我之前有好幾年冇上香討,miss9咗:')
去返後面頁數睇下搵唔搵到舊帖

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-3-22 06:20 AM 發表 查看引用來源

去返後面頁數睇下搵唔搵到舊帖
重點係miss9咗果段髮仔盛世嘅時光:')

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
這時期常有三哥暗示,得益不少,靠三哥和單身指引才會遇到奇花,現下到s sp也是揾佢開波。趁此謝謝三哥和單兄!

引用:
原帖由 simonduck 於 2019-3-21 07:32 PM 發表 查看引用來源

足街件屈水C8,我試過之後找鼓油投訴佢屈水,因我同鼓油都熟,鼓油叫我同C8講話識佢,我話有,都照屈,不過冇C兄咁貴😂,鼓油同我講佢唔C8啦,43歲,整過容先係咁樣,我當堂夢醒。 ...
四十幾唔係問題,外形都算食得落,衰屈水就唔食。

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-3-21 09:26 PM 發表 查看引用來源

幾多年前 兄
嗰時仲係前香討髮仔帖期。估計大概是2000年前後。當時在香討夜遊有人發帖提到海姐有件肥c9有手作仔,去試左一次。然後發現付近仲有,跟住慢慢找到幾個“情婦” 。回味無窮!不過前都花唔少。唉!

後來常常去的,醫街有三四間,海街兩間,仲有一間“手撕”,窗街有福音戰士同O1. 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆