上一頁下一頁
發新話題

我的3個口交Case

收藏  |  訂閱
201  27.5k

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-2-14 02:27 發表 查看引用來源

唔會啦,唔係又寫一篇文
咁唯有希望之後有機會啦..

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-2-14 12:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30:勁
戲院我都試過,仲要睇三級片添...
試過同sp係屋圓之間地下層公共公園,坐樓梯直接女上屌,條靚妹超淫 ,我本來無諗住搞,但佢搞硬我就直接除左oneplace裙裡面條底底 ,直接坐落黎,又要望下上面屋有冇人拍片,又要驚人行過,又驚保安,但好正,最後真係有人行過,好采發現得早,條友走左後即刻女上屌埋,又驚又刺激,好快中出埋,正。

引用:
原帖由 Kenneth0421 於 2019-2-14 02:49 AM 發表 查看引用來源

試過同sp係屋圓之間地下層公共公園,坐樓梯直接女上屌,條靚妹超淫 ,我本來無諗住搞,但佢搞硬我就直接除左oneplace裙裡面條底底 ,直接坐落黎,又要望下上面屋有冇人拍片,又要驚人行過,又驚保安,但好正,最後真係有人行過,好采發現得早,條友走左後即刻女上屌埋,又驚又刺激,好快中出埋,正。 ...
ha ha......勁

但好想知喎:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-2-14 02:51 AM 發表 查看引用來源
但好想知喎:smile_30::smile_30:
想知咩?

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-2-14 02:51 AM 發表 查看引用來源

ha ha......勁
對手淫遮,最正佢跳舞嘅,女上戈下真係好正,正常女仔無得比,但食左幾次話要拍拖,一早講左只食唔拍拖,唔想阻人,就無得玩嚕。

引用:
原帖由 Kenneth0421 於 2019-2-14 02:56 AM 發表 查看引用來源

對手淫遮,最正佢跳舞嘅,女上戈下真係好正,正常女仔無得比,但食左幾次話要拍拖,一早講左只食唔拍拖,唔想阻人,就無得玩嚕。
咁有個美好回憶都唔錯啦

咪想知果個特別GE 經歷係咩

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-2-14 02:57 AM 發表 查看引用來源

咁有個美好回憶都唔錯啦
你啲對手仲多回憶😏

引用:
原帖由 Kenneth0421 於 2019-2-14 02:58 AM 發表 查看引用來源

你啲對手仲多回憶😏
彼此彼此

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆