上一頁下一頁
發新話題

(重開)比人妻姐姐試食(update #29)

收藏  |  訂閱
66  48.9k

師兄同人妻H & K 3p together?

近排工作好忙,所以都冇時間update🤦🏻‍♂️

今次就講吓人妻k,k同h都係同事,大家互相都識同會一齊玩,因為一個原因,令我開始有食埋k嘅念頭,就係有次同h做嘅時候

H:呀~~~唔得喇,我真係頂唔順喇,又高潮喇
我:我都要射喇

完事後同佢傾偈

我:你高潮咗幾多次呀?
H:3次,你真係好勁,我頂唔順
我:咁點算?
H:你有冇諗過搵多個女人玩?
我:梗係想啦,但邊有咁易
H:其實你真係唔怕搵唔到,我覺得你實大把人要
我:邊有呀,你有嘅你介紹我識,睇下大家有無興趣囉
H:有無諗過同k做?
我:都有嫁,其實我哋成班仔成日昅佢,話佢好大波
H:我知呀,xx有講過吖
我:咁我試吓撩k,睇吓可唔可以成功撩到k一齊玩囉,到時3p,你咪唔會話頂唔順囉
H:你撩到先算啦

就係咁就令我開始諗辦法向k落手

引用:
原帖由 hiro0101 於 2019-1-12 07:23 PM 發表 查看引用來源

今次就講吓人妻k,k同h都係同事,大家互相都識同會一齊玩,因為一個原因,令我開始有食埋k嘅念頭,就係有次同h做嘅時候

完事後同佢傾偈

我:梗係想啦,但邊有 ...
巴打,近來無咁忙嗎?
有 K 既故事嗎?
好想睇啊

引用:
原帖由 hiro0101 於 2018-12-25 05:09 PM 發表 查看引用來源
第一次開post唔識被封左😭唯有再開過

成日都齋睇,今次都想開post分享下我嘅經歷

當年我仲係廿零歲,人妻h就30頭,我同佢係同事關係,工作上會有接觸,由於佢係一個電腦白痴,所以好多時都會教佢好多電腦既野,慢慢咁就同佢熟起上嚟,生活上好多事無大小嘅都傾一餐

有次佢自己一個返大陸旅行,係機場等上機嘅時候,我同佢傾電話~
我:你成日自己一個去旅行唔悶嫁咩?
H:老公住係大陸,都 ...
和兩個人妻朋友都有故事,當然有興趣聽啦!支持。

引用:
原帖由 hiro0101 於 2018-12-25 09:35 PM 發表 查看引用來源

其實有少少因為人妻H先會食埋人妻K
佢哋fd到會share小鮮肉,有好嘢,當然分甘同味,師兄有性褔,哈哈!

引用:
原帖由 hiro0101 於 2018-12-27 09:01 PM 發表 查看引用來源
見到好多人都想我繼續講H,咁我就繼續啦

自從嗰次同H玩完之後,大家都好回味
我知H已經比我點著咗,因為佢係第二日返工時就問我嚟緊星期六得唔得閒,可唔可以去我屋企,佢想再試其他酒,順理成章星期六又約左H

大家可能會諗去到星期六就有嘢食,其實去到星期四,H已經忍唔住,我係lunch time時收到H嘅message

H :做緊咩?
我 : 食完飯上下網啦,你呢?
H : 諗起上 ...
原來已有更新,人妻H真係餓得很,好彩師兄夠年青,唔知你後來有無俾兩個人妻吸乾呢?XD

引用:
原帖由 maggiebbpig 於 2018-12-30 10:06 AM 發表 查看引用來源
諗返起唔少回憶
師姐都有類似經驗?

引用:
原帖由 hiro0101 於 2019-1-12 07:23 PM 發表 查看引用來源

完事後同佢傾偈

我:梗係想啦,但邊有 ...
我還以為她們是好朋友。哈哈!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hiro0101 於 2018-12-25 05:09 PM 發表 查看引用來源
第一次開post唔識被封左😭唯有再開過

成日都齋睇,今次都想開post分享下我嘅經歷

當年我仲係廿零歲,人妻h就30頭,我同佢係同事關係,工作上會有接觸,由於佢係一個電腦白痴,所以好多時都會教佢好多電腦既野,慢慢咁就同佢熟起上嚟,生活上好多事無大小嘅都傾一餐

有次佢自己一個返大陸旅行,係機場等上機嘅時候,我同佢傾電話~
我:你成日自己一個去旅行唔悶嫁咩?
H:老公住係大陸,都 ...
師兄你寫得好好, 祝你繼續有性福😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆