上一頁下一頁
發新話題

同朋友條女去左睇戲... 更新#50 #85 #112 #133

收藏  |  訂閱
145  133.3k

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-21 07:39 PM 發表 查看引用來源
星期六,難得多人放假,係whatsapp群組問:"不如今晚食飯"

跟住又係例牌問食咩呀 邊度食呀 食完打牌? 果D野...
跟住A個男朋友話不如上佢屋企打邊爐 又可以打牌 個個舉腳贊成 

咁就約左2點係商場門口等,咁就去街市/超市買野

上到去 梗係嗌開檯 但有7條友 (我,4個兄弟,2個兄弟條女,(當然包括佢).)

情侶一pair就梗左,咁就變左3個猜,邊個輸就要去洗野, ...
係要快啦,試下私底下約佢去你屋企

引用:
原帖由 skyline_reus 於 21-9-2018 19:39 發表 查看引用來源
星期六,難得多人放假,係whatsapp群組問:"不如今晚食飯"

跟住A個男朋友話不如上佢屋企打邊爐 又可以打牌 個個舉腳贊成 

上到去 梗係嗌開檯 但有7條友 (我,4個兄弟,2個兄弟條女,(當然包括佢).)

情侶一pair就梗左,咁就變左3個猜,邊個輸就要去洗野, ...
先多謝師兄的下文,咁你下次可唔可以食咗佢先呀,引死人啦。

之後點呢 不過如果攪左可能連朋友都冇得做

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-21 07:39 PM 發表 查看引用來源

um。。咁落去。。小心朋友都冇埋呀。。玩乜都好。。除非。。有冇呢個朋友都冇所謂啦

CHING 快快講埋之後發生咩樹

快D 扑啦

引用:

幾時先到戲肉?好心急啊

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2018-9-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
你咁樣其實好無禮貌,個女仔已經做到咁明顯都唔識做。係咪要個女仔親口同你講:[喂!不如我地去扑野囉?]
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架} ...
見到依幾句對白笑左,不過我同意比嗮signal都唔去馬,條女會好唔開心

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2018-9-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
你咁樣其實好無禮貌,個女仔已經做到咁明顯都唔識做。係咪要個女仔親口同你講:[喂!不如我地去扑野囉?] 
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架} ...
我喺度 picture 緊成個畫面!哈哈哈!

引用:
我係女,我而家會同d男人講,我要搵你屌我扑我,因為我有性需要

不過記得師兄唔好PM我,已經落閘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆