上一頁下一頁
發新話題

女人40真係如虎續寫

收藏  |  訂閱
73  22.2k

引用:
原帖由 大大條J 於 19-2-2018 12:26 發表 查看引用來源
師兄有性福,求上天都賜我淫妻一個!
點為止淫?

引用:
原帖由 LamLam333 於 19-2-2018 16:00 發表 查看引用來源

佢唔係呀!佢兩個女已經係大學生,佢怕更年期所以有打荷爾蒙針防停經同更年期而支針有負作用就是谷奶水
乜有啲咁架針咩?有冇detail資料?

引用:
原帖由 夢@@ 於 2018-3-1 01:22 PM 發表 查看引用來源

乜有啲咁架針咩?有冇detail資料?
https://www.sendspace.com/file/xeykoz

https://www.sendspace.com/file/7qwg7n

引用:
原帖由 大大條J 於 2018-2-19 12:26 PM 發表 查看引用來源
師兄有性福,求上天都賜我淫妻一個!

其實而家四十人妻一般都keep咗好好,尤其有生過仔嗰D,再加上而家D交友app, 跟本就係幫人去搵食,只要唔好做得太過狗公,你肯花時間,其實都唔難搵到人妻。反而男人四十打後戰鬥力一般比廿幾歲差,呢樣嘢先至緊要

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2018-3-1 05:46 PM 發表 查看引用來源
其實而家四十人妻一般都keep咗好好,尤其有生過仔嗰D,再加上而家D交友app, 跟本就係幫人去搵食,只要唔好做得太過狗公,你肯花時間,其實都唔難搵到人妻。反而男人四十打後戰鬥力一般比廿幾歲差,呢樣嘢先至緊要
其實一D D ! 我見好多sex埸合好多老司機!唔係態力問題反而專重多於其他

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2018-3-1 05:46 PM 發表 查看引用來源
其實一D D ! 我見好多sex埸合好多老司機!唔係態力問題反而專重多於其他

態=體力

引用:
Ching 你20幾歲?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2018-3-1 11:58 PM 發表 查看引用來源

Ching 你20幾歲?
3字啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆