上一頁下一頁
發新話題

前幾日唱K,福田水X小報告

收藏  |  訂閱
79  17.2k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-25 09:43 AM 發表 查看引用來源

應該唔計. 800細房低消好難搵. 好似晒布碎竹中間有一間夜總會, 780細房. 但計埋DJ 都近1200.
計法正確:smile_o12:
但去咁內無一次係玩到低消走人:smile_30:

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-25 01:11 PM 發表 查看引用來源

OK. 我極少週末去. 下禮拜四會去K. 但朋友叫去水圍, 話S咀冇乜累累 :smile_42:紅門兄, 8樓仲有乜累? 2月1去都過年前最後一劑. D女都走了. :smile_27:
上周六上8樓, 8-2禁飛, 女女多, 而且質唔錯, 都有啲新臉孔。

其實如果兩條友去,每人酒錢八舊人仔,都可以接受既,過千就太離譜囉

引用:
原帖由 copypaper 於 28/1/2018 02:08 AM 發表 查看引用來源
其實如果兩條友去,每人酒錢八舊人仔,都可以接受既,過千就太離譜囉
睇你飲幾多酒囉?..二個人坐間细房...千零蚊埋單ㄧ定得啦..

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-29 02:58 AM 發表 查看引用來源

睇你飲幾多酒囉?..二個人坐間细房...千零蚊埋單ㄧ定得啦..
通常買打半,簽一打左右

引用:
原帖由 copypaper 於 29/1/2018 08:42 AM 發表 查看引用來源

通常買打半,簽一打左右
水都我正日去,每次夾5,6舊落樓!

引用:
原帖由 gototimlee 於 2018-1-26 11:38 AM 發表 查看引用來源

計法正確:smile_o12:
但去咁內無一次係玩到低消走人:smile_30:
酒鬼多就冇乜可能唔過低消. 但我班FD主要外出運動, 低消都係靠我

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-30 02:19 AM 發表 查看引用來源

水都我正日去,每次夾5,6舊落樓!
人多我都係500左右. 不過都係8樓抵D. 一般250-350一個人(3-5人去)

引用:
原帖由 yauyau2017 於 2018-1-19 11:41 AM 發表 查看引用來源
源x
間野係平。但啲女好豬扒啊…去咁多次,未見過有靚女, 中女多,後生就多數豬,因為酒錢係平,多數同frd當係唱neway咁。

引用:
原帖由 copypaper 於 2018-1-18 04:00 PM 發表 查看引用來源
之前未去過,但損友因為溝女,幫襯佢訂房所以半強迫我去,咁就去啦唯有!細房真係幾細但算乾淨,女要五百,質素中等還可揀得落,我最後坐左兩個,猜猜猜劈劈劈,四個零鐘埋單,之前損友話佢件女會跟靚張單,點知都要二千幾人仔, ...
冇得屌,坐下飲下都$1500
仲未計車錢同時間
跟本而家深圳k場都係博水魚去,你個朋友溝部長仲on9
我十幾年前都話溝部長,訂幾次房都有foc,而家邊有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆