上一頁下一頁
發新話題

App 識SP 會令自己性解放 (updated#81,#236,#330,#524)

收藏  |  訂閱
598  50.4k

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 03:58 PM 發表 查看引用來源

係呀 hehe 好細個已經學識diy 
學識咗依家用😉

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 14:56 發表 查看引用來源
大概10年前已經係引版流連,果陣既post真係好高汁而且真係好旺👍🏻👍🏻(果陣office妹妹好紅,唔知依家呢到仲有無果期既巴打絲打呢?)
我都仲同呢個版既師兄有過交流,不過大家都無co ...
OFFICE妹妹失蹤左好耐啦...因為之前佢係地鐵聽到有師兄提佢呢個名

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 03:57 PM 發表 查看引用來源

依家啲2000後可能仲有技術同經驗😛打緊了,不過用手提打.. 所以進度會慢啲打字仲攰過幫男朋友打飛機😭
唔係掛,2000 後有技術.....隻手攰就唔好同男友打飛機啦,自己打飛碟俾佢睇,佢自然會爆.....

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 03:58 PM 發表 查看引用來源

經驗豐富喎,早熟小師妹

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 03:57 PM 發表 查看引用來源

依家啲2000後可能仲有技術同經驗😛打緊了,不過用手提打.. 所以進度會慢啲打字仲攰過幫男朋友打飛機😭
記得初初上引版 , 仲未有智能手機 用電腦上黎玩 , 仲要慢慢禁F5 重新整理不過果時D post去得超快, 一晚冇睇隨時要追返幾十頁

引用:

我細過個陣,diy 係指做勞作架炸。仲成日問人你今日 diy 左未

Hi, 樓主以前用乜ID? 好懷念office 妹妹⋯⋯

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2017-11-13 03:59 PM 發表 查看引用來源

學識咗依家用😉
回饋性社會😌

引用:
原帖由 持久男 於 2017-11-13 04:00 PM 發表 查看引用來源

OFFICE妹妹失蹤左好耐啦...因為之前佢係地鐵聽到有師兄提佢呢個名
哇,威到咁好勁🤤🤤🤤 佢真心正

各位,點解個話題講到成個老人吹水谷咁既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆