上一頁下一頁
發新話題

簡短分享水警淫天## 睇唔順眼既我講聲唔好意思

收藏  |  訂閱
66  9.4k

引用:
原帖由 eric20052005 於 2017-11-6 08:02 PM 發表 查看引用來源

上4樓睇機8字頭
借問聲發字頭有幾多個呢?

有好多p到唔p

引用:
原帖由 eric20052005 於 2017-11-6 08:02 PM 發表 查看引用來源

上4樓睇機8字頭
得一個8 字頭??

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-5 09:42 PM 發表 查看引用來源

148券
按腳40
松腿50+78
香芬150
香薰那個150 是小費??

引用:
原帖由 穹蒼一飛雁 於 2017-11-6 11:29 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: 毛巾污穢小心賓周發炎....
系儍先至攞黎抹賓周,度度一L樣咁污漕!

有次朋友請客, 見張單香薰推油 699+ 500小費+13%, bj

技師推銷微信過200還是300可開大, 因第一次去唔敢去馬

呢個價位如果唔係有人請客, 自己一定唔會去, 因對我黎講比較貴

引用:
原帖由 lomond2017 於 2017-11-8 01:28 PM 發表 查看引用來源
有次朋友請客, 見張單香薰推油 699+ 500小費+13%, bj

呢個價位如果唔係有人請客, 自己一定唔會去, 因對我黎講比較貴
699點會糸香薰推油呀!699系美容或者糸士巴妹做嘅!

引用:
原帖由 lomond2017 於 2017-11-8 01:28 PM 發表 查看引用來源

加200-300可開大咁即係總共幾多?
如果千幾蚊就一試無妨

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-11-8 03:40 PM 發表 查看引用來源

699點會糸香薰推油呀!699系美容或者糸士巴妹做嘅!
何兄,士巴和美容係分別著咩色制服?

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-3 11:05 PM 發表 查看引用來源
是日下班去水警淫天
關囗買券148
水景毛巾最近污糟左可能,最上兩次去完都眼發炎
希望今次冇事
大堂兩三成滿
按脚加中松腿
技師胸可以 樣子不成 叫入房 冇理佢
不過按脚會按 松腿大部分時間 ...
哇, 樓主去兩次刀搞到只眼發炎仲幫襯?:smile_27::smile_27: 咁污糟去第二間啦:smile_38::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆