上一頁下一頁
發新話題

太平洋/采耳新玩法

收藏  |  訂閱
88  22.0k

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 22/10/2017 06:03 PM 發表 查看引用來源
算咩新玩法呀...形D既拎50張一疊毛伯伯出黎放係條女面前問去唔去爆房,
唔得既加多一疉夠100張,我唔信有女唔肯
我比100万唔信條囡唔去,講之嘛....

呢啲野有幾岀奇,技師都係想賺錢啫,無必要開冧把呀⋯⋯
你話有老友試過呢幾位,如果你去問呢幾位技師,人哋唔做你生意呢?

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2017-10-23 05:03 AM 發表 查看引用來源

你刀算仆街!个个吊緊佢开工号,你仲要求介绍?平时就扮正气吊老纪,不过你刀惯左爆人私隱架喇!吾知你比人影到放上网会点呢?你留系到啦! ...
咁你開埋樓主在蜜蜂網個用戶名比大家知,我都想知係邊個!

不分大場或細場
有錢就可以打完場:smile_30:

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-23 09:22 AM 發表 查看引用來源

Ching吊我做乜喎!我只係攞下料咋!無話佢做得啱!
你地哋吊佢囉!我又無反對!仲乜要吊埋我喎!
仆街!你重撑?如果距喺度公開答你其他老冧咁喺咪又唔關你事?做鷄同鷄虫其實都係唔見得光,做人自己過得到但又唔俾人過?宜家做人係咁X樣咩?

重作啦,扣人o吾到,開埋人地老冧正福佳!系人都估到你系边個啦,系咪要估埋你真身出o黎,两年前巳改用支付寶/微信支付啦,孖孖鞭

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-10-22 11:46 AM 發表 查看引用來源

真無品。實有25報串  公司知。係客都知。人地只做熟客 而家通天 斷人生計
呢位師兄有冇腦㗎?
覺得 似係 吹牛 靠害多 :smile_45:

引用:
原帖由 david84lnk 於 2017-10-23 02:27 PM 發表 查看引用來源
重作啦,扣人o吾到,開埋人地老冧正福佳!系人都估到你系边個啦,系咪要估埋你真身出o黎,两年前巳改用支付寶/微信支付啦,孖孖鞭
我都想知係邊個:smile_41:

條仆街爆人老No,重強詞奪理...

引用:
原帖由 albert1201 於 2017-10-23 01:37 PM 發表 查看引用來源

咁你開埋樓主在蜜蜂網個用戶名比大家知,我都想知係邊個!
老紀:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆