上一頁下一頁
發新話題

名留在大陸夜遊見趣(一)水景老伯

收藏  |  訂閱
271  24.4k

回樓上c兄,水景同咸濕大堂采耳比較多後生。

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-14 09:10 PM 發表 查看引用來源

唔翻屋企有好多原因,不過可以帶曬D嘢入場就誇張D!
但場所又肯比擺放,所以才覺有趣!

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-14 09:18 PM 發表 查看引用來源
師兄你幾多歲?(認真問唔係玩野)
我三十有7了
我也是不過比你細DD

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-14 10:12 PM 發表 查看引用來源
日日好似放工返屋企咁!返到去就乜哥前,乜哥後咁叫你!好有face !遲D有机會再為大家分享有段真人真事既故仔發生在四大机場!
咁佢可能係覺得好有face,但旁人睇就唔覺!

引用:
原帖由 vawa 於 2017-10-14 10:48 PM 發表 查看引用來源
當骨場係屋企
比你可唔可以當係屋企?我就唔得囉!

引用:
原帖由 sas369 於 2017-10-14 10:53 PM 發表 查看引用來源
日日去骨場,消費都唔少。
若果係充咭當會員,再多數唔做項只計淨桑!咁都唔會好貴,
一個月埋單幾多唔知,要計計!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-15 01:15 PM 發表 查看引用來源

住在骨場只是我夢想第一步,還有第二步是很暗黑的!就是......X在骨場的服務中....

試想想,人總要一X,好公平,幾好既人都可能會慘X,甚至比動物吃,或在醫院痛苦數年至X,只有在骨場服務時X才是人生最大贏 ...
認同
最好學佢”黃任中”先生咁

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-14 10:55 PM 發表 查看引用來源
呢度除咗呢个水货亞伯仲有几个長期系到!一个戴條假嘅粗金链嘅短发金毛,仲有两个又肥又短行路两隻手架下架下好似好打得咁嘅肥仔! ...
唔係3個都住水景吧?

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-14 10:59 PM 發表 查看引用來源
我就在咸濕見過有沉船客,2x後生仔,g到個頭好行,幫個技師買鍾在餐廳食飯,大堂有個按手項目,技師坐在個客旁,全程都係傾計玩手機,個客都唔使條女按,只為見條女,而條女交下戲就有高小費
如果係富二代,D錢唔洗佢搵又有乜所謂!

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-15 08:29 PM 發表 查看引用來源
骨場係放鬆的地方,放假去輕鬆下,但深圳近香港,而且深圳消費平,深圳骨場變左香港冇正常社交生活的宅毒男揾返自信的地方,d正骨妹如果你簽高小費,就會交晒戲,d毒宅男中坑去骨場變劉華,好似水景呢d技師後生 ...
買鈡請技師食飯=傻仔:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆